Öncelikle zahmet edipte bu başlığı okuyanlara teşekkür ediyorum. Ben genellikle istanbul Avrupa yakası Beyoğlu tarafında ikamet ediyorum, makina mühendisliği öğrencisiyim. Son bikaç yıldır gittiğim kıyıdan balık avlarından hiç verim alamadım, acayip şevkim kaçtı. Okul bitince yapacağım ilk işlerden biri şöyle güzel bi kayık almak olacak. Neyse gelelim saadete: Düşünen arkadaşlar abiler kardeşler varsa beraber bir 4-5-6-7-8 kişilik, artık neyse, bi takım oluşturalım. Ayda bir veya farklı periyotlarda mevsimine göre beraber kiraladığımız tekneyle balığa gidelim istiyorum. Yada varsa öyle bi grubu olan, katılmak isterim. Özelden ulaşırsanız sevinirim...
Arkadaşlar yokmu tekne ile balığa çıkmak isteyen yahu. Eminim benim gibi bir sürü insan vardır yalnız olupta teknesi olmayıpta tekneyle balığa çıkmak isteyen, masrafları filan paylaşırız en önemlisi bildiklerimizi paylaşırız, meraları öğreniriz.
barış ben de senin gibi düşünüyorum hiç olmazsa ayda bir kere böyle bie etkinliik yapalım istiyorum..eğer olursa seve seve gelirim..
İligilenen arkadaşlar buraya yazarsa katılamak isteyen arkadaşlara biraz cesaret vereceğini düşünüyorum. Evet şimidilik 2 kişiyiz, 5-6 kişi olunca tekne aramaya başlayacağım. Bu arada Yenikapı taraflarında kiralık tekne/kayık bulabileceğimiz yerler neresi? Yardımcı olabilirmisiniz.
Gayet mantıklı bir fikir. Selamlar, gayet mantıklı bir fikir. eğer bir organizasyon yaparsanız ben katılacağımı şimdiden beyan edeyim. ( anadolu yakasında ikamet ediyorum )
bende katılmak isterim biraz geç yazılmış cevap oldu sanırım ama yılın 12 ayını istanbulda geçiriyorum her daim böyle bir işte sizlerle ortak birşeyler yapmak isterim..
forumun organizasyon bölümünde Kumkapı Tekne Grubu başlığına bi göz at istersen, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=39370