Bugün kardeşim Melih ile 14.30 gibi marinadan Salih kaptanın teknesiyle açıldık. İlk defa tekneyle açılıyorduk farklı bir heyecan vardı bizde 10 15 dakika sonra oltalarımızı suyla buluşturduk, ben ilk atışta 2 tane aldım gerçekten güzeldi uzun bir aradan sonra balık almıştık sonra 2 li 3lü zaman zaman 4lü 5li istavrit aldık hatta Melih bi ara 6lı aldı benim rekor beşliydi. Çapari renklerimiz, ağırlıklı olarak yeşildi ama turuncu ve beyazda iş yaptı. Çok şükür 2'şer kilo balıkla evlerimize döndük. Yaklaşık 4 saat boyunca attık. Arada çay keyfi yaptık tabi Herkese selamlar. Makina almamıştık o yüzden pek fotoğraf çekemedik. Tekne ile açılmadan önce 20 tane de gümüş tuttuk
Tebrikler Yusuf'um, sessiz ve derinden götürmüşsün balıklarımrsparkle Bizim İzmit tayfasınıda arasaydın, müsait olan dostlarda sana katılabilirdi Avların daim ve bol olsun kardeşim
Yusuf sezonu sessiz ve derinden güzel bir şekilde açmışsın, tebrikler, bende seni bursaya gitti falan sanıyordum, sesin soluğun çıkmayınca, haberimiz olsaydı belki bizde katılabilirdik, neyse, tekne marinadaki büyük metal teknemi yoksa..? kısmetse başka sefere diyelim görüşmek üzere....Selâmlar...
abi çok teşekkürler ani karar verdik bizde abi tekne var mı yok mu bi bakalım çıkalım dedik denk geldi aslında topluca bir organizasyon yapalım inşallah şöyle tekne ile. abi dediğim gibi biraz ani oldu çıkmamız inşallah bi dahakine beraber çıkalım. marinada abi ama metal değildi ahşaptı bi kısmı. ama büyüktü güzeldi baya tekne