geçen hafta spot balık dan aldığım okuma compressa makineyi bu gün deneme fırsatı buldum yalnız bir iki atıştan sonra makarayı sabitleyemedim yani arkasındaki sağa ve sola dönen küçük mandalın hiç bir fonksiyonu kalmadı bilmediğim birşey mi var arkadaşlar...
Kalaması sıkılı mı??? Sıkmadıysanız oradan kaçırabilir... Yahut teknik bir sorun var aldığınız yere gösterin öyle ise...
Bildiğinden eminim: makina ayvayı yemiş. Onu cengiz balıkçılığa ulaştır, eminim, ilgili organ naklini başarıyla yapıp, makineyi hayata döndüreceklerdir.
Bende geçen gün spottan bir makine aldim ve makineden ses geldiğini düşündüm pekte içime sinmemişti götürdüm dedim bundan ses geliyor beğenmedim. Adamlar hemen değiştirelim dediler ve sorgusuz sualsiz değiştirdiler.. Bence 10 Numara esnaflar kesinlikle içiniz rahat bir şekilde gidin sorunu gösterin ilgisiz birakmayacaklardir sizi ve gerekeni yapicaklardir..
değerli yorumlarınız için teşekkürler uzun bi süre kulanırım diye düşünmüştüm büyük düşünmüşüm demekki spot balığa yol göründü anlaşılan