arkadaşlar her türlü teknoloji hakkında sorularızınızı cevaplıya bilirim en azından sitedeki dostlarımızın kafasındaki sorulara çözüm olur. tv cep telefonu notebook fotograf makinası vb ürünlerden istediğiniz soruları sorabilirisiniz
Selam, boyle bır konunun herkes ıcın yararlı olacagını lakın ana bır baslık olması gereklı dıye dusunuyorum.herkesın tavsıye alacagı onerılerde bulunabılecegı bır konu guzel olurdu.
aytun abi harikasın, tam yerinde oldu bu konu. ilk soru benden olsun; benim samsung galaxy mini modelinde bir cep telefonum var. benim kullandığım operatör turkcell. telefonun ekranı normalde kitli olur bilirsin, ama turkcell den gelen abuk sabuk mesaj benzeri şeyler bu kilitin önüne geçiyor. bilmemne sanatçısının şu müziği için bla bla şeklinde bir ileti diyeyim. Tamam / iptal yazıları var altında telefonu cebimden çıkarırken elim tamam'a geldiği an kabul etmiş oluyorum paralar gidiyor. geçenlerde telefona yine gelmiş ekran sürekli yanık kalıyor bide bu mesaj benzeri şeyler gelince bütün şarjımı bitirmiş. gerçekten kafayı yedirtecek bana bunu nasıl engelleyebilirim artık bıktım. turkcell menü diye bişey var onu silmeye çalıştım silinmiyor lütfen bana yardım et. cyr
yo, yaşın bir önemi yok.bir insan 23 yaşında, arkadaşımızın bahsettiği konularda çok geniş tecrübeye sahip olabilir. ben, arkadaş işin mutfak tarafında mı? onu merak ettim
turkcell ara ben mesaj almak istemiyorum bu mesajlardan giden ücretler konusunda size dava açacam de anında iptalini gerçekleştirirler
Volkan kardeşim ilk başta interneti kullanıldığında ayarlar menüsüne gir ordan bağlantılar ordan mobil bağlantılar veri gonderimi açık kısmını kapalı yap olmaması ağzıma eğer devam ederse turkcell müşteri hız. Ara bur yere bilmeden abone olmuş olabilirsin ordan kapattir
Bu arada ben 5 yıldır teknosadayim teknik bilgim iyidir 5 yıldır görmediğim şey kalmadı ürünler hakkında tavsiye karşılaştırma arıza varsa neyden kaynaklandığını kesin bilir bu isimden öncede teknik serviste ve aveada da çalışmıştım bana guvenebilirsiniz saygilar
Geniş captada sorular sorabilirsiniz mufi abimin dediği gibi işin mutfak kısmındadır uzun zamandır bu arada arızalı ürünlerimizin mağazalarda sorun yaşıyorsanız o anlamdadaa yardimci olabilirim
sevgili takip eden arkadaşlarım her hafta 1 ürün dalında geniş çapta bilgi vereceğim bu hafta pazar lcd,led,plazma kıyaslamaları ihtiyaca göre analiz yapacağız iyi akşamlar dilerim...
Merhaba, Geçen yıl Teknosadan Samsung 6 serisi led tv aldım ve yanında Samsung ev sinama serisi HT-C55?/xtr hediye ettiler. Problemim şu , dvd'lerde ve avi destekli indirdiğim filmlerde sorun yaşamıyorum ancak tv kanallarında ses sisitemi verimli çalışmıyor. Bu teknik bir arızamıdır yoksa samsung bu işi becerememiş mi?
aydın bey ev sinema sisteminizi stereo modundamı calıştırıyorsunuz ? ne gibi bir randıman alamıyorsunuz.