Teknolojiden anlayan birinin yardımına ihtiyacım var

Konu, 'Genel Konular' kısmında Dubara33 tarafından paylaşıldı.

1. Dubara33

Dubara33 Mustafa

İnternete girmek için vınn kullanıyorum. Yalnız telefonda kullandığım sim kartımı modeme takıp bu şekilde giriyorum. Modem turkcell, hattım ise avea. Mobile partner programı yardımıyla internete bağlanıyorum. Önceleri de bu şekilde giriyordum ve yalnızca forumları okuyordum. Video izlemeden oyun oynamadan 1 gb kota ile 20 ile 30 saat arası nette dolaşabiliyordum.

4-5 aydır vınn kullanmıyordum. Şimdi yeniden kampanya yapıp sim kartla nete girmeye başladım. Ama sorun şu ki 1 saat forum okuduğumda 200 mb civarında kotam gidiyor. Teknolojiyle aram pek iyi olmadığı için neden olduğunu birtürlü çözemedim. Benimle aynı tarifeyi kullanan arkadaşlarım bu sorunla karşılaşmadıklarını söylüyorlar. Sorun mobile partner programında olabilir mi?

Güncellemelerin yüklendiğini tahmin edip otomatik güncellemeleri durdurdum ancak yine de değişmedi. Teknoloji forumuna üye olup sordum. Bi Allah'ın kulu mu yardımcı olmazidk Bir türlü çözemedim sorunu ve kafayı yemek üzereyim. :mad: Lütfen biri yardım etsin...

2. umooth

umooth umut

Favori Kamış:
    Silstar 300
    Favori Makine:
    Shakespeare Firebird
    En İyi Avı:
    Mahmuzlu Camgöz, 94cm
    Program ile alakalı olması zor, bilgisayarınızda antivirus yazılımı var mı? Forumlarda artık yüksek fotoğraflar, HD filmler olabiliyor. Bunlarda azımsanamayacak kadar veri indirmenize neden olabilir.

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Windoz yerine linux kullanın. İnternete firefox ile girin. Flashblocker beklentisini kurun.

4. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    internet seçeneklerinden göz atma geçmişini sil abim daha sonra internete ve görev yöneticisine gir çalışan uygulamalarına uzantıları exe olanlara kontrol et
    muhtemelen yüklediğin bir programın güncellemesi özellikle antivirüs olabilir onları kontrol et sistem güncellemeleri genelde daha yüksek megabyte ta olu ve sen makinayı kapatacagın vakit güncellemeleri makinan yükler ancak kullanıcı güncellemeleri bunu yapmaz ha birde şu var bilgisayarında yüklü olan bir torren ve internet download manager tarzı bir uygulama var ise ondan da kaynaklı olabilir sendeki dosyalarıda kontrol eder ve indirilebilir hale getirebilir buda senin internet kotanı etkiler bir diger yolda (bunun sende olduğunu düşünmüyorum ) girdiğin sitedeki flash uygulamalar yada alt ekranda çalışan ikinci bir video sitesi vs.. şeyler çogu siteler artık bunu yapıyor bilgin olsun

5. Dubara33

Dubara33 Mustafa

Teşekkürler.

Teşekkürler hallettim sayılır.

Teşekkürler abi. Sorun güncellemelerle alakalıymış. Hallettim.

6. İlhan15

İlhan15 İlhan TOPCU

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    7 Kg Sapan Balığı
    Selam...

Sana tavsiyem Advanced SystemCare 7 bu proğramı indir sürekli tarama yaptır sistemi düzeltiyor, interneti güçlendiriyor kötücüleri yok ediyor..

Ben 3 laptopta yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum bu güne kadar formata ihtiyacım olmadı ayrıca antivürüs proğramı kullanmıyorum...

Selamlar...