uzun bı aaradan sonra fırsatını bulup sıteye gırebıldıgım ıcın cok mutluyum.yaklasık olarak altı aydır oltama dokunamıyorum iş sebebıyle edırnedeydım sımdı tekırdag merkezde denıze oldukca yakınım.sevgılımı bıle denızın kokusunu balıgın yaglı vucudunu o kokusunu ozledıgım gıbı ozlemedım ıskence dolu gunler bıtsın ıstıyorum pazar gunlerı musaıtım ama tekırdag sahılıne yabancı oldugum ıcın sıteden arkadaslardan buyuklerden yardım almanın uygun oldugunu dusundum avlak sormayacagım sadece tekırdag sahılınde avlanan balık turlerı ne cıkar ne yakalanır.yardımcı olursanız severım.hedef avlar(iskorpit gelincik zargana lufer levrek kalkan eşkina karagoz kefal) bu avları buralarda yapabılmem mumkunmudur. yardımlarınız ıcın tesekkurler.
Sn.Mehmet kardeşim,bölgeler bölümünde Tekirdağlı avcıların bulunduğu bir bölüm var.Oradan sorunu sorarsan, orada yaşayan arkadaşlar sana en sağlıklı cevabı vereceklerdir.Ne mutlu sanaki Benim gibi Tekirdağdan uzak yaşayıpta hasret kalanlara göre çok şanslısın.İnşallah yaza orada görüşürüz.
tesekkurler abı ınsallah dıyecem ama demın bı gelısme oldu sanırm bır aya kadar ıstenbula kesın donus yapacam.ama olursa fırsatım olursada ufak bı organızasyon ıcın nıye gelmım