Değerli üyeler,başkanım ve yönetici kardeşlerim Bilindiği gibi bir müddet evvel,daha durağan bir devreye girip,kendimi yenilemek, bir takım konu ve resimleri derleyip,toparlamak amacıyla,üye olduğum bütün forum ve mail gruplarından ayrılmıştım. Esasında farkında olsamda,sadece doğa ve balıkavıyla icice yaşayabilmekten öte,fazlaca bir özelliği olmayan yöremizde,internet ortamının,forum ve gruplarda üyelerce yazışmanın,hayatımının dahada büyük ve önemli bir parcasını kapsadığını iyice anlamış bulunmaktayım. Acıkcası,daha fazla dayanamadım ve tekrar internet ortamına,bu kere daha fazla enerjiyle yüklenmiş olarak dönmeye karar verdim. Gecen sürede sizleri uzaktan izledim,yazdıklarınızı ve cevaplarını okudum. Bugüne kadar actığım 30'dan fazla konuya yenilerini eklemek amacıyla işte tekrar aranızdayım. Sizleri seviyor ve olabildiğince faydalı olabilmek amacıyla elimden gelini ortaya koymaya devam edeceğim sözünü veriyorum. Sevgi ve Saygılarımla
- Trout Baba’mız ? - Evet, bir dost, lakin uzakta. Geçen zaman, ayrılığın yürek burkan bir sızı olduğunu bir kez daha tüm acılığı ile bizlere tattırdı. Dönüşünüzün, biz yarenleri ne kadar sevindireceğini bilmiş olmanız hassasiyetiyle yeniden “merhaba” diyişiniz, hayatımıza can katan bir müjde olmuştur. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Sevgili Kardeşim Nuri İfaden beni hakikaten cok mutlu etmiştir.Ayrıca,hata ettiğimide idrak ettirmiştir.Ayrı kaldığım günler hayatımda boşluk oldu.Demekki sizler,forumlar ve gruplar benim hayatımın en önemli parcalarısınız. Birdaha asla olmayacaktır. Sevgiyle kal kardeşim
Nihayet beklenen taze kan bulundu. Aramıza tekrar hoşgeldiniz Vedat Abi. Uzun zamandır sizi sabırla bekliyorduk, arayı fazla açmadığınız için müteşekkiriz.
Sevgili Yücel Usta tekrar beraber olduğumuz icin mutluyum.Yeni rapor ve anlatımlarımla sizlerle tekrar birlikte olacağız. Sevgiyle Kalınız
Vedat Baba Allah'tan çok özletmedin kendini. Bu kadar kısa zamanda tekrar geri döndüğüne sevindim. Senden öğreneceğimiz çok ama çok şey var. Tekrar hoşgeldin
Hoşgeldin vedat abi, senin gibi ustadların bizi tecrübelerinden mahrum bırakmaması lazım, minnettar oluruz, bu forumlar gerçekten balık kadar bağımlılık yapıyomuş ben de farkettim onu, imkansızlıklardan balığa gitmediğim oluyor ama bu forumlara girmeden 1 gün, olta takımlarımı kurcalamadan 2 gün geçiremiyorum Yeni paylaşımlarını dört gözle bekliyorum
vedat baba bende yeni üyelerdenim .üyeolduğum zaman yoktunuz ama sizin daha önce yazmış olduğunuz hemen hemen bütün konuları okudum çok faydalı daha önceden balık tuttuğumu zannediyormuşum nakadar bilmediğm şey varmış bilgilerinize ve emeğinize sağlık teşekkürler.tekrar hoşgeldiniz.
Vedat bey tekrar hoşgeldiniz. Yokluğunuzu bayağı hissetmiştik, döndüğünüze sevindik. Paylaşımlarınızı tekrardan bekliyoruz.
Hoşgeldiniz, Çok değer verdiğimiz, bir şeyler öğrendiğimiz, hatta o anları yaşadığımız yazılarınızdan ve sıcak kişiliğinizden uzak kalmamamız dileğiyle..... Rastgele
hoşgeldiniz Vedat ağabey, döndüğünüze çok sevindiğimi belirtmek istiyorum. Sizin tecrübelerinizi aktarmadığınız yerde muhakkak ki bir eksiklik vardır.Dönüşünüzle bizi eksiklikten kurtardığınız için sağolunuz.