Tekrardan Hepinize Selamlar. Cihan_C rumuzunu iptal edip bu rumuzla devam etmeye karar verdim. Bu arada ustalarımdan ricalarım olacak. Cevaplandırılsa sevinirim. 1- Su üstü sahteleri attığımızda 10-15 metreden uzağa gitmiyor. Bu normal mi? Daha uzağa gitmesi için ne yapmamız lazım ? 2- Kamış, Misina Sahte ve bilimum malzeme konusunda bana önerebileceğiniz linkler verebilirminiz? Verebileceğiniz linkler kredi kartı ile alışverişte güvenli olursa sevinirim.
Cihan hoşgeldin tekrardan. Öncelikle kullandığın su üstü sahtelerin ağırlığı nedir? misinan kaçlık? Kamışın atarı kaç? Bunlara cvp verirsen yardımcı olmaya çalışırım. Benim kullandığım sahteler 40-50 metreye kadar gidiyor.... 4-5 gramlık meppsleri bile 15-20 metreye atıyorum ben....
Amatör olarak ilk aldığım olta ve misinaydı. Ama Cumartesi avlakta olta kırıldı. Dediğim gibi sizden ricam uzağa atmak için ve işe yarayan olta misina ve sahtelerin linklerini verirseniz sevinirim. Sizin alış veriş yaptığınız site olursa sevinirim..(güvenlik açısından)