Tum balikci dostlari, uzun sure hasret kaldigim foruma donmenin verdigi mutlulukla selamliyor, saygilarimi sunuyorum... Cok sukur, aylar suren hasretlik sona erdi. Forum uyeligimin sona erdirilmesindeki haksiz durumun detaylarina girmeyecegim. Neticede hak yerini buldu. Haksizliga sebebiyet veren, amator balikci ruhuyla veya forum yoneticiligi sorumluluguyla bagdasmayan davranislar sergileyen kisilerin adini dahi anmayacagim. Aksine, hakki gozeten, hakliyi bulup ortaya cikartmak icin zaman ve emek harcayan kiymetli forum yoneticilerinden bahsedecegim. Bu arkadaslarimizin sayesinde, bu degerli bilgi hazinesine yeniden erisebilmenin, degerli paylasimlarda bulunabilmenin keyfini yasiyorum. Onlar kendilerini biliyorlar, sagolsunlar, varolsunlar. Bu yapici ve durust tutumlari, biz uyelere "forumun sahipsiz olmadigi, geleceginin emin ellerde oldugu, ayrica ulkemizdeki tum uzucu manzaralara ragmen, amator balikcilik adina iyimser olmamiza yetecek bir bilinc seviyesinin bulundugu" fikrini asilamaktadir. Foruma donusumde buyuk emegi olan, hakkin ve haklinin yilmaz savunucusu, cok kiymetli Nuri agabeyime (Balli) de bu vesileyle bir kez daha tesekkur ve saygilarimi sunuyorum. Herkese keyifli paylasimlar, tadinda avlar dilerim...
Ibrahim agabey tekrardan aramiza hosgeldin. De : senin uzaklastirildigindan felan haberim yoktu :S Cok cok sasirdim acikcasi... Insallah bir daha uzucu olaylar yasamassin agabey... Ben halen saskinlik icerisindeyim simdi bu konu ile ilgili :S ... Rastgele agabey.Senin gibi bir agabeyimizi kaybetmek istemeyiz...
Hosbulduk Okan bey ve Ilyas bey... Sagol Emrah kardesim. Onemli olan simdi burada olmak. Yeni bilgiler ogrenecegimiz nice keyifli paylasimlara...
Bir küçük kaza mı desem? Neyse, olmuş birşeyler ve dediğin gibi burada olmak güzel. Tekrar hoşgeldin İbocan. Keyifli ve huzurlu paylaşımlar tüm dostlara.
Eksik olma Nuri agabey... Bugun yeniden burada, degerli dostlarlayim... bu senin ve kiymet bilen forum yoneticilerinin sayesinde oldu... sagol, varol agabey...