tele spin kamışı olan varmı

Konu, 'Kamışlar' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    elinizde marka çok az kullanılmış,hatta hiç kullanılmamış :) tele spin kamış varmı arkadaşlar? hani yeni almışsınızdır..yumuşaktır felan diyehihi 1 2 deneme sonucu rafa kaldırdığınız gibilerindenhihi

3 kez kullanılmış okuma v sistem 3mt karşılığında takas edilecek.bazoka çantası dahil:cool: .kamışınız kalite bazında okuma nın ayarında olsun lütfen:) ...

meraya çift takımla gideceğim..biri ile sırf texsas rig yöntemi takılacağım...o takımda kurşunu stoperi hazır takılı duracak..2ci tele spin bunun için lazım..

v sistemide kullanmıyorum.kalabası gitsin..tele spin az yer kaplar filan biraz değişiklik olsun :)

özel mesaj yolu ile görüşelim arkadaşlar:)

2. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Kadir abi bu parçalı kamışlarla tanışmadan önce çok itici geliyolardı bana ama ne zamanki kullanmaya başladım artık normal av kamışlarını bile parçalı almayı düşünüyorum ilerde orakadar ısındık yani birbirimize:)

Sen farklı bir takımı hazırda bulundurmak için düşünmüşsün senin durum farklı ama spinde teleskobik kamış kolay kolay kullanmam herhalde.

Talibli çıkarsa yeni kamışını ve deneyimlerin hakkındaki görüşlerini bekliyoruz. reeling

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    dün aldım bir tane tele spin spro marka:) nasipse bu gün deniyeceğim..aynı boy ve kalınlıkda euro fish kendo marka var geçen yıl almıştım bunun atarı fazla.50 100gr..ben ilk tele spin ile başladım atçeke..tevrubem var o konuda...o kamış rahmetli oldu..çok yakışıklı idihihi ara ara su üstü takılacağım..diğer zamanlar dipte envayi çeşit silikon hoplatacağım...:) v sistemi kullanmıyorum öylece yatıyor..hani benim gibi kullanmıyan varsa diye düşündüm...şuan için ihtiyacım yok kamışada..elimin altında yedek dursun istedim:)

4. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    ilk spin kamışım Shimano Conquest 5-25 tele 3 m. Birkaç at-çek avından sonra hemen parçalıya geçtim. Sert sahtelere Aksiyon filan verilmiyor. Atımı da iyi değil. Hani o kırbaç sesini alamıyorsun. 25 tl ye almıştım. Daha çok çakma gibi gelmişti bana. Ama şimdi Hafif kurşunla yemli avda kullanıyorum ve çok memnunum. Geçen bayide rastladım 2,70 ve 3 m lik getirtmişler bir sürü. fiyatı 30 TL.

İnşallah uygun biriyle takas edersin. Maalesef bende yok.

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    dün bir tane shimano ve okuma inceledim.her 2 kamışda güzeldi..lakin ucları çok ince idi..hele shimano tüy gibi birşeydihihi lakin bana gelmez diye almadım..orta sert olması lazımm.ara ara su üstü çalışacağımdan bu gerekli...

forumdan bir arkadaşımız geçenlerde kamış tavsiyesi istemişti benden..o arkadaşımız mesaj attı..takas işlemi gerçekleşecek..:) hhatta onun istediği kamışı vereceğim 270 alimuna..ek seçenek de buda var son dk oldu:D ..sanırım bunu alacak..çanta dahil tabii..:)

hayırlı olsun..