teleskobik spin kamış önerisi

Konu, 'Kamışlar' kısmında brikol tarafından paylaşıldı.

1. brikol

brikol Barış Korkmaz

Favori Kamış:
    EUROFISH ANGEL SPIN 270
    Favori Makine:
    EUROFISH MAGNETIC 30
    En İyi Avı:
    Kofana 51 cm
    Selam. 10 - 15 gr sahtelerle kullanmak üzere ekonomik çaplı 2.10 - .240 spin kamış arıyorum. Teleskobik katlanır olması gerekiyor. Ne önerirsiniz.

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    dostum ben daiwa minispin 180 aldım memnunum bir bak hoşuna giderse al

3. brikol

brikol Barış Korkmaz

Favori Kamış:
    EUROFISH ANGEL SPIN 270
    Favori Makine:
    EUROFISH MAGNETIC 30
    En İyi Avı:
    Kofana 51 cm
    Teşekkür ederim.

Bu kamışı değil ama lineaffenin benzer fiyatlı bir kamışını kullandım. Kamış halkaları çok çabuk paslandı. Birde bu tarz halkalar sanırım misinayı çabuk yıpratıyor.

Shimano Vengeance AX telespin kullanan varmı? Halka yapısı görüntüsü hafifliği iyi gibi duruyor.

4. miller01

miller01 ali ihsan

Favori Kamış:
    OKUMA V SYSTEM 240cm DAIWA REGAL TELESPIN 15-60GR 2.75M
    Favori Makine:
    SPRO Passion 720 Ryobi Ecusima 4000 VI,Okuma Trio 55 Red Core
    En İyi Avı:
    SIRA ONDA...
    Daiwa regal serisi 2.70 kamışım var,genel olarak memnunum ama taşıma sorunu olmasa parçalıyı (v-system) teleskobik olana değişmem...

5. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Fiyat aralığı olarak 60-120 tl arası kamışları epey incelemiştim. Shimanonun kamışları (Alivio-Vengeance-Catana) çok esnek. Esnek kamış sevmiyorsanız (benim gibi) hiç yaklaşmayın derim. Ama kalite derseniz kaliteli kamış hepsi.

Yukarda daiwa-minispin önerilmiş. Bu kamışı da kullandım. Evet 30 liralık kamışlar içinde belkide en iyisidir. Ama size tavsiyem almamanız yönünde olacaktır. Çünkü sapı çok kısa. Kendisi hafif olsa bile makineyi takınca dengesizleşiyor. Bu hem atışlarınızı etkiliyor hemde bileğinizi, kolunuzu çok yoruyor. Ayrıca bu kamışı 15 dakika kullanın sonra elinize daha üst sınıf bir kamış alın. Parasını verip iyisini almak lazım diyeceğinizi düşünüyorum:).

Ron thombson tyron telespin aldım 10-40 atarlı. Elimle incelemeden aldım ve beni yanılttı. Maalesef oda catana gibi esnek bir kamış.

Sonuç olrak spronun bir kamışını inceledim bayide. Çok hoşuma gitti. Tam aradığım kamış:).

http://anadoluavmarketi.com/u-spro_manhatten_tele_30_21_m_10-30_gr_-3313.html

6. Lagos

Lagos Hüseyin

2.70 - 10 - 40 atarlısı varmı Onur bu spro kamışın ?

7. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Abi 10-30 ve 30-70 atarlıları var bildiğim kadarıyla. Ama esnek değil 10-30u. wtd bile yapıyorum. Tam kıvamında yani. Resimdeki balıklarda yakıyo abi;).

8. Lagos

Lagos Hüseyin

30-70 te güzel aslında ama 2.70 boyu varmıdır olmazsa Hakan abiye sorarız artık, ihtiyaç olduğundan değil aslında ama dursun çok nadirde olsa teleskopik bazen gerek oluyor yedek açısından uzağa gittiğimizde.

9. Allochthonous

Allochthonous Kemal

spro manhatten tele spin kamıştan memnunmusunuz ? Bende kendime 2.bir kamış olarak teleskopik kamış bakıyorum. 2.70 m 10-30 atarlı olanınu düşünüyorum. Deniz avında levrek ve baraküda ağırlıklı olarak kullanacağım tavsiye edermisiniz ?

10. fatih

fatih fatih gürtekin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    nızı salın gitsin seneye daha büyüğünü yakalarsınız.

vengeance o kadar esnek değildir 2.40 kullanıyorum ben hatta rijit bile denebilir.o rijitliğe nazaran hissiyatı çok iyi bir kamış.her türlü aksiyonu rahatlıkla verebiliyorsunuz .10 kglık yayını rahatlıkla çekiyor ayrıca.kırdım parçalı kamışları taşımak gerçekten zor tek hatada kırılıyorlar .teleskopiğini alıcam şimdide.umarum parçalıyı aratmaz