teleskopik kamis?

Konu, 'Kamışlar' kısmında hakansaygun tarafından paylaşıldı.

1. hakansaygun

hakansaygun hakan

Bayrama yetistirmem lazim yoksa balika gidemeyecegim.parcali bir kamis begenmistim ama ustalar teleskopik almami salik verdiler bende bu asagidaki kamisi aldim umarim iyidir,bayramda tuttugum baliklari avraporlari bolumunden okuyabilirsiniz :cool: reeling
    Bende cok merak ediyorum tutup tutamayacagimi.
    http://www.avdeposu.com.tr/?urun-10714-OKUMA-COMPRESSA-TELE-SURF-KAMIS.html
    390cm olanini siparis verdim.okuma icin herkes iyi seyler soyledi umarim iyidir.bogazda kullanmak icin aldim.

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Kötü şeyler söyleyenleri de duyuyoruz gerçi. Ama gördüğümüz kadarıyla, fiyat/kalite olarak, en iyi diyemesekte, alınabilir, kullanılabilir şeyler oluyorlar.

Tüm mesele şu olacaktır. At sahibine göre kişner. Eğer doğru kullanırsanız, sizi üzmez sanıyorum. Üzerinde yazana değil, size hissettirdiğine bakın kamışın.

3. furunotr

furunotr Haluk

Boğaz'da nerelerde kullanacaksınız acaba? Eğer atış yapacağınız yerde alan geniş olacak ve size sorun yaratmayacak ise 4,20; 250 gram atarlısını tavsiye edebilirim; 125-150 gr. arası denedim ve sonuçlar güzel...

4. hakansaygun

hakansaygun hakan

Bende nerede kullanacagimi bilmiyorum bogazda.herhangi bir yer olur arnavutkoy taraflari belki.nereler daha uygun?