Teleskopik Spin İçin Yardım

Konu, 'Kamışlar' kısmında ahmet10 tarafından paylaşıldı.

1. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Arkadaşlar Merhaba.
    İki adet parçalı spin kamışım mevcut. Bunlardan biri 2,40cm 10-30gr atarlı diğeri ise 2,70cm 15-40gr atarlı. Ancak parçalı oldukları için taşıma problemi oluyor ve Spirolino yada Bullrag ile silikon atacaksam sanki kamışlar biraz esnek kalıyor gibi geliyor.
    Bunun için atarı biraz yüksek olan teleskopik bir kamış almak istiyorum.
    Kafamda DAIWA CROSSFIRE TELESKOBİK KAMIŞ 2.70m 30-80gr var. Bu kamışı kullanan yada kamışı görme imkanı olup yorum yapabilecek arkadaşlara minnettar kalacağım.
    Yada bunun yerine benzer özelliklerde kamış önerebilecek olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

2. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

3. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    SEvgili ahmet Kardeşim Bence 15-40 gram atarlı kamışın ila 25 gramlık spirilino ve bull rag ile rahatlıkla silikon atabilirsin, Zira ben 20-40 gram atarlı kamışla aynı şekilde at-çek yapıyorum ve performansı çok güzel.
    Ben avlağa gittiğim zaman ne yapacağım belli olmuyor, bazen sahte balık kulanıyorum, bazen spirilino, bazen bull rag değişiyor ve bunların hepsini aynı makina ve kamışla yapmayı tercih ediyorum. Değiştirmek durumunda kalırsan bence az bulunun balık avlama zamanına yazık edersin.