Arkadaşlar televizyonda gördüğümüz oltalar(ismini bilmiyorum doğrudan satış programlarında sıkça rastlıyorum. Siyah, küçük ve makinesi bir değişik) kullanışlı mı? Hiç deneyen var mı? Televizyonda baya kullanışlı görünüyor ve babam bazen alalım diyor ama ne bileyim adamların o oltayla kılıç balığı tutması bana inandırıcı gelmiyor . Oltanın resmini de ekliyorum; Böyle set veriyorlar; Fishermanmış ismi yeni buldum. saygılar...
*Balık tutmak hiç bukadar kolay ve keyifli olmadı.. *Seyahattemisiniz ..Hep yanınızda *Kolayca açın ve hamen balık yakalamaya başlayın.. Reklamı böyleydi dimi .. Birkaç tanıdığım kullandı...ama memnun olana rastlamadım..
Reklam sanırım öyleydi hocam. Televizyonda öyle güzel tanıtıyorlarki insanın hemen alası geliyor(müşteri psikolojisi ve reklamcılık yeteneği).
Oltanın adı yanlış hatırlamıyorsam "instant fisherman" bana reklamları hiç bir zaman inandırıcı gelmedi.
Kullanıp ta memnun kalanına hiç rastlamadım doğrusu daha öncedende bu konu geçmişti Para tuzağından başka birşey değil bence oyuncak gibi birşey
bir kaç yıl öncede tv de reklamlarda yine çıkıyordu, hatta balık malzemeleri satan bir tanıdığımın dükkanında görmüştüm, sorunca tamir için getirdiklerini söylemişti, vede almamı hiç tavsiye etmemişti,
valla kardes senin o gördüün programdaki oltalardan ben 2 takı aldım ama cok pişman oldum hiç kimseye tavsiya etmiorum çok çabuk arıza yapıor haberin olsun...
Ben de hiç taraftar değilim bu takıma ama, siteye yeni gelen Uğur (Antalyalı) pek bir methetmişti bu oltayı. İki tane kullanıyorlarmış baba-oğul!
Arkadaşlar, Bende aldım ve hiç kullanamadım, son derece kullanışsız. Tam bir reklam kandırması. Kısa sürede paslanmalar oldu ve çalışamaz duruma geldi. Bilgilerinize...
kurnaz kefaller oltanızda diyordu (gösterdiği tatlı su levreğiydi yanlış hatırlamıyorsam). kurnaz kefal olmayın
Ben internetten görmeden çok alışveriş yaptım.Ama muhakkak bildiğim birşeyse aldım.Kendi oltamı internetten almadım sırf görmek için.Hissetmeden olmaz yani .Zaten katlanabilen bu oltanın çok sağlam olmasını beklememek lazım.Birsürü mafsalı var zaten zamanla çok kolay deforme olur hareketli kısımlar.Tavsiye etmem.
fsherman Tam bir reklam ürünü olta ile yakında uzaktan alakası yok.Sopa ondan iyi iş yapar.Sanal alemin ürünü.
Deniz desen açığa atamazsın at bekle desem bu kamışla geleni geçemezsin.Gölde desen sazan onu sakız gibi çiğner Senin anlayacağın haram parean varsa al
Herkese teşekkürler. Banada inandırıcı gelmiyordu zaten. Hadi sazan filan yakaladın diyelim ama kılıç balığını yakalamak çok saçma gelmişti bana bu yüzden babamı engellemiştim almaması için ve iyiki engellemişim. saygılar...
bence o televizyonda çıkan kullanıcılar bu ürün çok kötü hiç kullanışlı değil falan diyorlardır dublajda herkese tavsiye ediyorum yaparlar
Kardesim, sakin alma, bircok arkadaslar aldilar ama sadece kandirmaca, kamara düzenegi)), fazla söze hacet yok!! Niyetlenen arkadaslar niyetlerini bozsunlar))))
Tv deki reklamda yakalan balıklar pek oynamıyor gibi once balıgı takıp suya salıyorlar gibi sonrada yakalanmıs gibi yapıyorlar...