Balığın yakın ve genelde su üstü tabir ettiğimiz bölgelerde oynadığı zamanlarda kullandığımız çapari. Balığın açıkta oynadığı zamanlarda kullandığımız çapari. Balığın nazlı olduğu zamanlarda kullandığımız çapari. Teorik olarak görselde belirttiğim takım kendi kullandığım ve sonuç aldığım takımdır. Bölge ve zaman şartlarına göre tüm fiziksel özellikleri değişiklik gösterebilir. Kısa sürede takımın en başından son haline kadar olan uygulamalı videosunu ekleyeceğim. RASTGELE...
teşekkürler ama hepsi istavrit.bu balık bazı zamanlar simsiz iğneye bile atlar.öyleki takımı zor çekersinişz.emeğinize saygı duyuyor ve başka paylaşımlarda katkınızı bekliyor rasgala diyorum.
teşekkür... Emre kardeşim çok anlaşılır ve doyurucu benim için.Şimdilik benim hedef balığım istavrit olduğu için ilgimi çekti.Genelde takımlarımı öğrenmek için kendim yapıyorum.Diğer takımlar için senin paylaştığın gibi açık seçik çizim bulamadım.Uğraşamadım.Senden ricam aynı formatta çinekop ve varsa birkaç değişik (örneğin yemli izmarit-mezgit) veya bir tane lüfer-palamut için yollar mısın..çizimlerin harika..Çok şey mi istedim acaba..
'ama hepsi istavrit' derken neyi kasteddiğinizi anlayamadım. Ayrıca takımın özelliklerini anlatırken simsiz iğneye atlar diye sim koymazsam bu takımı ilk defa görüp yapan bir arkadaşın balık alamadığında bana söyleyeceklerini şimdiden duyar gibiyim. Arif abi istemiş olduğun bütün takımların çizimlerini ekledim, olta düzenekleri olan bu forum sekmesinde inceleyebilirsin.
Çok faydalı bir paylaşım olmuş.Ne yalan söyeyim bir tek çaparimi kendim yapmıyordum.Ama bu tüyolardan sonra onuda yapacağım inşallah.