Herkese selamlar, İsmim Bülent, İstanbul Caddebostan danım. MS Çözüm ortağı bir şirkette Proje Danışmanı olarak çalışıyorum. Yaş 34 Uzun bir süredir kıyı balıkçılığı ile ilgileniyorum. Balık tutmak, tutamasakta tutabilme ihtimalini seviyorum. Yaklaşık 1 haftadır forumdaki değerli paylaşımları okuyarak epey bilgiye ulaştım. Bundan sonrada sayenizde çok değerli bilgiler edineceğime inanıyorum. Tüm dostlara selamlar.
Bülent bey aramıza hoşgeldiniz. Umarım istediğiniz avları gerçekleştirir ve bizimle paylaşırsınız Keyifli paylaşımlar dileriz. Rastgele
Hoşgeldiniz! Ben de kac zamandır kıyı balıkçılığı yapmaya çalışıyorum ama dediğin gibi yakalama ihtimali yakalamaktan daha güzel galiba. Bir gün sürekli yakalarsam bıkarım gibi geliyor bu kadar yakalayamadıktan sonra.
Aramıza hoşgeldiniz Bülent Bey. Balık tutabilme ihtimalini sevdikten sonra gerçekten zevk alarak yapılabilecek bi hobi...
Bülent Bey hoşeldiniz, yakalama ihtimalini hepimiz çok seviyoruz hep yanımızda olacak zaten. Güzel haberlerinizi bekleyeceğiz, keyifli paylaşımlar..