Terkos av raporu

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında katsumoto tarafından paylaşıldı.

1. katsumoto

katsumoto Hasan

Favori Kamış:
    Shimano STELLA-----Lesath Spinning Shore Game
    En İyi Avı:
    1.150 gr Lüfer 2.5 kg Turna
    Dun terkosta turna yakalamak icin balabandan meshur suleyman amcadan bir kayık kiralayıp gole acıldık.. hava guzel su guzel ve cok iyi tamam burdan turna cıkar dediğimiz yerlere gittik canlı yemde attık samadıralı..ama hicbir sey tutamadık.. kayıgı kıyıya cekerken bi amca teknesinde biseyler yapıyordu sordu bize bisey varmı.. bizde haliyle yok dedik.. Adam saskındı giden bos donuyor diye soyleniyortdu kendince..Daha sonra tanıdık bi bakkaldan alısveris yaptık onla ayak ustu sohbet ettik..Daha turna yakalayanı gormedim dedi..2 senedir balıgada cıkmıyorum eski balık yok..golde aglar var dedim..o da nesli tukendi dedi.. bu deniz suyunuda gole pompalıyorlar dedi..ondan sonra balık felan yok dedi...
    Anlıyacagınız arkadaslar abiler ... durum boyle
    eger bu soylenenler dogruysa ki dun icin oyleydi...
    terkosta turna avı ?

2. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Devlet el koymazsa İstanbullunun bugun olmazsa 5 -10 sene içinde avlancak bır avlağı kalmıyacak.

3. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    terkosta tuzlu su bastıkları ve ağcıları yakalamadıkları sürece balık çıkmaz...

4. crank

crank AYDIN

Favori Kamış:
    balzer diabolo
    Favori Makine:
    banax sx4000
    En İyi Avı:
    2.5kg yayın
    terkos benim eve yakın arada gideriz orada kesinlikle turna kalmadı son zamanlarda tutana hiç rastlamadım. çıkan balık şuanda sadece çapak bagzende sazan