arkadaslar yarın kısmetse terkos golune turna avına gıdecegız terkos golunde oncelıkle hangı bolgeye gıtmemızı tavsıye edersınız bırde bu sahteler ve kasıkları nasıl baglıcam dırek kursunsuz kelepcenın nucunamı baglıyacagım bıraz acemıyım acıl yardım saatler kaldı heyecan boll bırde yagmur cok yagdı bugun tavsıye edermısınız terkos golunu camur olmustur heryer
Sahtenin ucundaki halkayı ve kaşıktaki fırdöndüyü misina ucundaki klipse takmanız yeterlidir. Kurşuna gerek yok. İyi avlar.
selam dostum sendede heralde turnaya karşı bi merak var yemlerin hepsi iş yapar yanlız nasıl kullancan at çek mi yapcan sıyırtmamı sıyırtma yaparsan kaşıkların 50 cm önüne 20 yada 30 gram kurşun tak silikonlarada aynısını yap sıyırtma yaparsan batmaz o silikonlar yada 4 5 metre daları olan maketler var iyi iş yapıyo geçen hafta 3tane aldım 1 saatte sarı kırmızı mavi gümüş siyah ggümüş kırmızı kafalı tavsiye ederim
ortadaki ıkı kaşık süper iş yapar ama agırlık ne kullanırsan kullan baglamalısın terkosta turnalar derınde yuzeyde kalma sakın kıyıdan degılde tekne ıle cıkarsan toplarsın turnaları rastgele
agırlıgı nasıl baglıyacagım ben sımdı resım ıle anlatabılırmınız acemıyım ben bıraz agırlık nasıl baglanır bunlara
Merhaba turna icin golun neresi daha verimli sizce ? Gerci pazar hava lodoslu gorunuyor ruzgari arkamiza almak lazim ayrica bende zodiac bottda var sizce sonuc alabilirmiyiz yagmur falan yagdi o bakimdan ?
bide kıyıdan at çek yapçaksan yarın gitmeni tavsiye etmem balık derinde daha kıyıdan çok zor ben üçünüde açıktan 5 6 metre derinden aldım kıyıya daha 1 ay var
kardes oyle bır anlattınkı hıc bısey anlamadım resım veya malzeme varmı bu arada ozkan sendemı gole gelıcen
Öncelikle fırdöndülü agırlık al 40 olur 50 olur onur fırdöndüye takarsın ay zamanda da misinenin bir ucunu yine fırdöndüye baglarsın sonra diger ucuna kaşık baglarsın ama misinen en az 32mm olsun veya çelik tel kullan kaşık ile misine arasına ve fırdöndü ile kaşık arasında ki mesafe 2 kulaç olsun cizmeyi bilmiyorum ama bu en pratik bağlama sekli ve anlatımı oldu you tube de ceşitli baglama videoları var dostum şimdiden rastgele hee bi de dpi not terkos balaban köyü oradadanda tekne bulabılırsın bildiğim kadarı ıle
ben geçen hafta gittim terkosa yağmuruda yedik sabah sabah balıkta aldık yağmurdada çıkar kısmet heryeri iş yapar lodos varsa sakat botu çok sürüklüyo sağlam motor varsa sıkıntı olmazda genede fazla açılmayın balaban akyar arası derim ben lodosta karşı kıyı sakat olur
sakın zodyak bot ile acılma göl sazlıklar ıle dolu suyun ıcınde görünmüyor ve sertler botunuzu delebiilir mazallah gecen yıl bogulanlar olmustu ...! Lütfen dikkate alın ...!
kayık kıralamayı dusunuyorum sıkıntı olurmu kayıkla kurek ceke ceke kıralık nekadar kayıklar bırde balaban koyu dıyor herkez sızler nerelerı tavsıye edersınız
çelik tel alcan 60 cm bide teli sıkıştırmak için küçük boru gibi parça var adını unuttum en uca bi fırdöndü peşine bi 30 gram gezer kurşun kurşundan 10 cm sonra bifırdöndü daha fırdöndüyede 50 cm bi çelik tel ucunada klipsli fırdöndü ucunada kaşık yada silikon basit bi düzenek sana gereken 2 tane fırdöndü 1 tane klipsli fırdöndü 60 cm çelik tel 4 tanede kıskaç istersen hazırda alabilirsin varsa
bide kıyıdan at çek yapçaksan yarın gitmeni tavsiye etmem balık derinde daha kıyıdan çok zor ben üçünüde açıktan 5 6 metre derinden aldım kıyıya daha 1 ay var