acemıyım arkadaslar meraktan ne bulursam aldım bu malzemeler ne ıse yarar terkos ğolunde bunlardan neler kullanılır nasıl kullanılır yardım lutfen
ğenıs dedığın su parlak ğenıs kasık mı bıde bu kasık a yakalanan balık kocaman olur onu cekecek mısıne kac numara olmalı sızce onerebıleceğınız bı numara varmı
evet arkadaslar baska tecrubesı olan arkadaslarım varmı bu elımdekı malzeme ıle terks golunde ıs yapabılırmıyım eger yapamassam ne alacagımı soyleın lutfen bu hafta hemen gıdıp alayım ıstoctan
Ozan kardeşim bence elindeki malzemeleri alıp İstoç a git orada malzeme satan satıcı arkadaşlara sorup hedef balığın ne ise ona göre malzemeni al derim hatta yakın çevrende bu işi bilen bir tanıdığın arkadaşın varsa onunlada balığa gitmeni tavsiye ederim malüm hem su kenarı hemde tecrübelerinden uygulamalı faydalanabilirsin bu iş hemen öyle oltayı atar atmaz öğrenilmiyor...Ayrıca yazın Ermeneğe gelirsen sana yardımcı olurum vakit yaklaşsın buradan haberleşiriz ..selamlar...
sanırım oyle yapıcam ınsallah satıcı bıze bol bol gereksız malzeme aldırmaz o yuzden burda yazdım ama neyse bakıcaz artık
Ozan kardeşim ; Geçen seneler 2-3 kere gırgır ve mangal amaçlı Terkos'a gitmişliğim var.Hiç tatlısu deneyimim olmadığından haliyle takım çantasında malzemem de yoktu. Terkos gölü etrafındaki yerleşim yerlerinde olta ve balıkçılık malzemeleri satan yerler var.Fiyatlar normal, ayrıca esnafın satma peşinde olduğuna da hiç şahit olmadım orada.Yani işe yaramayacak hiçbir malzemeyi sana satmaya çabalamazlar benim tecrübeme göre. Rastgelsin.