terkoz gölü,sudak avı 97 cm 6,8 kg strike pro JL-062F 11 CM RENK KODU 132 Uploaded with ImageShack.us
tebrikler güzel balık almışsınız.dün bende ordaydım akşam saatlerinde kayıkla 2 saat gezdik 3 tane vuruş aldık ama balığı enselemek kısmet olmadı.turna balığının nerde ne yapcağı belli olmuyor dün bayağı bi nazlıydı. neyse sudak süper tebrikler...
İskender abi Senatör gerçekten süper . emeğinizin karşılığını almışsınız . daha bol bereketli avlar geçirmen dileğiyle . rastgele ve ayrıca darısı başımıza
Tebrikler, Çok güzel bir sudak.Herkese nasip olur İnşallah. Her daim böyle trofe avlar dilerim. Rast gele...
hakikaten turna çok değişken bir balık,gece ayın durumu,su ısısı ve ogünki güneşin konumu hayvanı çok etkiliyor,gezmek ve denemek lazım. bende size iyi avlar dilerim.
ilahi oğuz kardeşim beni çok güldürdün,ben şantiyede mühendis olarak çalışıyorum sıksıkta balık avı yapıyorum zaten esmerim herhalde solaryuma girmiş gibi durmam ondan
aynen öyle terkoztan ancak orası ufak bir boğaz gibi gerçekten o derinlik ve kuytularda ne çıkacak belli olmuyor ama balıkçılığın en güzel yanıda o değilmi zaten ? mesela istavrit çaparisine gelen sarıkanat,yada palamut şimdide sudak güzel bir heyecan
değerli kardeşim allah sizede nice avlar nasip eder inşallah bu tür avlar için bence en büyük şart sabır ve ümitsizliğe kapılmamak bilhassa tatlı suda..birde şans ve doğru sahte balık seçimi,çünki aynı gün aynı sahte ile bolca turna almıştık
Böyle bir fotoğrafa, böylemi rapor yazılır yahu. Ne kadar mütevazisiniz. Ben olsam iki sayfa yazardım. Tebrikler...
değerli arkadaşım inanıyorumki sizde benim kadar mütevazisinizdir ve güzel balıklar elbette yakalamışsınızdır mekan ve sahtenin aydınlatıcı olduğunu düşünmüştüm ayrıca sitede okadar güzel turna avları varki buda onlara eşdeğer bir av kalın sağlıcakla
Tebrikler iskender kardeşim gölü bir canavardan kurtarmışsın maşallahı var güzel bir levrekmiş rastgelsin.
çok teşekkür ederim muhammer ağbi sizinde güzel raporlarınızı dört gözle bekliyoruz sevgi ve saygılarımı sunarım