arkadaşlar denizden sıkıldım göle gitmek istiyorum terkosa yer tavsiyesi ndebulanacak arkadaşlar olursa sewinirim(tarifli) misal balan weya taşköprü 50mt 100 mt ilersi şeklinde
terkos av sezonu 1 nisan da acılacak ! kıyıdan seç bir yer ve dolaşmaya başla at cek yaparak turna icin tek bir yerde kalma veya tekne kiralayıp gölü dolaşabilirsin
her taraf ağaçlık düzgün yerlerde özel mülk kenardan atacak yer bilmiyorum düz ağaç olmayan bir yer biliyormusun tekne fiyatlarıda çok yüksek en az 100 TL
Geçen sene maalesef üzücü ölüm olayları yaşandı. Giden arkadaşlara tavsiye Göle açılacaksanız. -mutlaka can yeleği takın ve -sakın içmeyin :thumb:
bu haberlerı gordukten sonra acılmam kolay kolay acılırsamda dedıgın gbı can yelegı şart.gerçi orası uzak bıraz ama ımkan olursa degerlendırım verımlılık bakımından bılgınız varmı nasıldır?
Terkos bence İstanbul'un en güzel tatlısu avlağıdır. Ama İlyas'ın da dediği gibi kıyıdan olta atacak yer çok az. Kıyılar bitki ortüsü ile kaplı. Ormanlı'da müsait yerler varmış. Bir de Balaban köyünü geçip arabayı tepede bırakıp 1-2 km yürünürse müsait bir koy varmış. Bu yıl deneyeceğim.