Terkos gölüne gideceğim yardıma ihtiyacım var.

Konu, 'Bölgeler' kısmında ardaykul tarafından paylaşıldı.

1. ardaykul

ardaykul arda

En İyi Avı:
    2 saatte kıyıdan 4,5 kilo istavrit
    Herkese iyi günler.Arkadaşım şehir dışından yaklaşık 2-3 hafta sonra gelecek ve bayabi zamandır Terkos gölüne gitmeyi istiyoruz.İnşallah gelince ilk defa gideceğiz ama okuduklarıma göre yer bulma veya kayık kiralama gibi sorunlarla karşılaşılıyormuş.Gidince mağdur olmamamız için bana biraz bilgi verebilirmisiniz.Habibler sapağından düz devam edince göle ulaşılıyormuş.Daha sonra hangi istikamete gitmeliyiz kayığı felan nereden ve kaç paraya kiralaya biliriz.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

2. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

ayın 15 ınde terkos golune gıttım balaban koyu denen bır yer var orda kayık da kıralanıyor aksam vaktı balık oluyor dedıler ben hıc tutamamıstım ama bu arada kayık kaca kıralıyorlar onuda sormadım en guzelı bı bot almak

3. kedi

kedi kazim

Favori Kamış:
    Okuma
    Favori Makine:
    Okuma
    Terkos kıyı balıkcılığı için iyi bir yer değil sandal kiralamak lazım
    Ben terkosa kemerburgaz göktürk istikametin den gidiorum. Çok rahat ve boş oluyor. Direk göle çıkıyorum.
    Ayrıca ne zaman gideceksiniz isterseniz. Tam bir tarih belirlediniz mi.

4. ozkan79

ozkan79 özkan

o yolda radar var dikkat et :)

ama yol şahane gercekten gecen pazar erken saatlerde güzergahı kullandık bir tane araba olmazmı yolda kardesim ya :D

5. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    tekne fiyatları geçen sene 100tl günlüktü arkadaş saati 25 tl dedi

6. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    bende gidecem birdaki hafta sonu ALLAH kısmet ederse sordum arkadaşa ordan tekne alacaktı 1600 tlye ordakilar ayık genelde gezmez sabah belki bulmakta zorlanırsın dedi istersen beraber gidebiliriz forumdan 1 kaç kişi gelirse önca arnavut köy geç taya kadın oradan rüzgar tiribünleri war geç iski sola dön taş köprü oralardan kiralaya bilirsin :D