Öncelikle bütün üstadlara iyi günler.Ben İstanbul/Gültepede ikamet etmekteyim.Terkos gölüne nasıl gide bilirim.Otobüs veya minibüs ile gideceğim.Birde araçtan indiğimde gölün ne tarafına gitmeliyim.Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılarımla Arda.
Arda aramıza hoşgeldin otobüsle gitmek konusunda sana yardımcı olabilecek forumda muhakkak birileri çıkar acaba otobüs gölün kenarına kadar mı gidiyor takım taklavatla biraz zor ve yorucu olmayacak mı sence ben aracımla bile giderken anlarsın ya indir bindir az iş değil
Öncelikle hoşbulduk.Ertan abi aracım olmadığı için malesef yapacak birşeyim yok Ancak forumlarda insanların koca koca turna avladıklarını gördükçe ve terkos gölünün doğal ortamı çok güzel olduğu için bayabi heves yaptım.En azından bir kere gidip görmek ve olta atmak istiyorum
Anladım Ardacım vesaitle gitme konusunda inşallah yardım eden çıkar kısmetin bol olsun kardeşim umarım bu gayretin ve merakın sonuçsuz kalmaz rastgele
Ardacım öncelikle beni dinlersen benden sana tavsiye yanlız hiç bir ava gitme eger illaki gidicem diyorsan yakın çevrendeki avcılar ve balıkçılar derneklerini araştır ordaki amatör arkadaşlarla kaynaşmaya çalış onların seni anlayacaklarını sanıyorum birgün seninde büyük turnalar yakalaman dilegi ile rasgele.
Bayrampaşa metrodan TERKOS otobüsleri var. Yada BALABAN otobüsleri var. Eğer balaban tarafına gidersen daha iyi olur ulaşım daha kolay. TERKOS otobüsüyle gidersen terkos-durusuda inmen lazım fakat yabancı olduğun için nerden avlanacağını bilemezsin. Her iki otobüsünde ulaşım saati ortalama 1.30 saat çok uzun ancak kamp için gidebilirsen olur yoksa değmez. balabandan göle ulaşım kolay fakat ineceğin yer sığ su ve yazın çok ot yapıyor ancak su üstü çalışman lazım. başka bir sorunuz olursa yine yanıtlarım saygılar...
İyi günler arda kardeşim. öncelikle Muhammer abinin de yukarıda dediği gibi tek başına terkos taraflarına gitmeni bende tavsiye etmiyorum. Ben ikamet ettiğim yer olarak terkos gölüne yakın sayılabilecek bir yerde bulunuyorum. Bende balaban tarafını önermiyorum. çünkü sığ oralar. Terkos taraflarında da ulaşım sorunu yaşarsın. Gültepe nerede tam bilmiyorum ama, eğer grup yapabilirsen araçsız gelmeyin derim. Çatalca dan selamlar...
Aramıza hoşgeldin ardacım ) yaz aylarında bizde turna avına gitmeyi düsünüyoruz giderken sanada haber verir senide alırız..sağlıcakla kall
Yorumlarınız için teşekkürler.O zaman forumca toplu gittiğiniz zaman bende gelmek isterim.Ümit abiye teşekkür ederim ve çağrısını bekliyorum
merhaba arda kardeş en mantıklı yol senin için sabah 06:00 yenibosnadan kalkan karacaköy /yalıköy otobüslerine bin ormanlı köyüne varmadan gölde inicem de ordaki terkosa bağlantısı olan kıyıdan tutabilirsin bizim ormanlıda yazlığımız var ordan biliyorum ... akşam 19:00 son otobüs yanlış aklımda kalamdıysa solucanla kızılkanat alabilirsin irileride
merhaba selamlar herkese bugün sabahtan ormanlı gölüne gittim su çok sığ hale gelmiş terkos gölüde öylemi acaba turna çıkıyomu son zamanlarda