Terkos Tekne Avına Partner

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Querorz tarafından paylaşıldı.

1. Querorz

Querorz Fatih

Merhabalar beyler,

Pazar günü Terkos'da tekneyle açılmayı düşünüyoruz. 2 ya da 3 kişi arıyoruz bize av partnerliği yapacak(Toplam 4 kişi olacağız teknede). Tekneye sabah 7'den akşam 7'e kadar yapacağımız 10-12 saatlik av için 175 lira gibi bir ücret ödeyeceğiz. Kaptan tanıdığımız olduğu için bu fiyata götürüyor. Makul olduğunu sanıyorum bu fiyatın.

Özel mesajla telefon numaranızı gönderirseniz sizi arayabilirim.

Teşekkürler.

2. ozkan79

ozkan79 özkan

Saati 15 liraya tekabul eder fiyat makuldur,balaban koyundan cikip sol tarafa dogru giderseniz verim alirsiniz.

Bu konuyu bir hafta once acsaydiniz hemen katilirdim size,su biraz bulanik oldugu icin balik kasiga daha iyi atliyir,Rastgelsin.

3. alidag

alidag alişan

merhaba hatırlarsanız geçen yıl size Coşkun abinin numarasını vermiştim onunla mı çıkıcaksınız :)? Hatta bir yanlış anlaşılma olmuştu o yüzden sıkıntı olmuştu size ,tekrar özür diliyorum :) Tabi umarım hatırlarsınız , size katılmak isteyebilcek biri var sorıyim bi ama fiyat için şuan 3kişiden hesaplayıp söylüyorum.

4. Querorz

Querorz Fatih

Özkan Abi , teşekkürler. Zaten kaşıktan şaşmam konu turnaysa. Hem ağır hem etkili :) .

Alişan, selam. Yok canım. Rica ederim :) . İyi hatırlıyorum sizinle görüşmemizi ve Coşkun Abi'yi :). Geçenlerde aradım kendisini. "250 TL alıyorum ama 220 TL yaparım en son" dedi. Yani biraz pahalı ancak organizasyona katılacak arkadaşlar kabul ederse fiyatlandırmayı, kendisiyle tekrar irtibata geçeriz. Bize katılabilecek birini bulursanız çok sevinirim gerçekten.

5. alidag

alidag alişan

Oh maşallah şaşırmadım açıkçası :) Bende görüşmediğim için bu sezon hiç bilmiyodum fiyatını pahalıymış gerçekten . Bir de hava yağmurlu gözüküyor onu hesaba kattınız umarım :)?

6. Querorz

Querorz Fatih

Hem Türk hem yabancı sitelerden detaylı incelerim hava durumunu. Balık avına mani olacak bir yağmur yağışı beklemiyorum açıkcası :) . Umarım yanılmam.

7. huskynight

huskynight engin

selam mustafa yarın hava sağnak yağışlı gösteriyor . Bilgine. Ama dersenki ben niyeti bozdum ne olursa olsun gidecem o başka :)

Yurtdışı siteleri : yr.no ve freemeteoda böyle gösteriyor %90 başarı oranlı sitelerdir.

Eğer çıkarsan bol şanslar ve avın daim olsun

8. kedi

kedi kazim

Favori Kamış:
    Okuma
    Favori Makine:
    Okuma
    Selam Mustafa ben katılırım size.
    Uzun Zamandır Terkosa gitmiyordum.

9. Querorz

Querorz Fatih

Şu anda 2 kişi olduk. Tüm gün için 150 TL'ye anlaştım. 1 kişi daha olursa iyi olur :) . Yağmur yağsa bile durmayı düşünmüyoruz :) .

10. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    ben günlük 100 tl gezdireni gördüm balabanda ama mazot sizden bende gelmek isterdim ama hastayım arkadaş balabanda 4kg lık turna yakalamış kendi teknesi ile bence en uygun zaman mayıs haziran arası

11. numanbey

numanbey numan

Bu mesajı cuma görsem gelmek isterdim,iki gündür kırklarelinde bir göldeydik geçen sene yüzümüzü güldürmüştü ama bu sefer tık etmedi maalesef istanbulda turna tutulabilce bildiğim tek yer terkos orayada hiç gitmedim,mecbur kırklareline gidiyoruz,gelmek isterdim ama daha yeni gördüm sağlık olsun:)

12. numanbey

numanbey numan

Bunlarda geçen seneki avlarım:)hayatımda tuttuğum ilk turnalar:)

13. Querorz

Querorz Fatih

Bu hafta sonu bir av daha planlıyoruz. Katılmak isteyenler irtibata geçsin lütfen :) .

14. numanbey

numanbey numan

Nasıldı bugün alabildinizmi bişeyler?

15. Querorz

Querorz Fatih

Size gönderdiğim özel mesaj gelmedi sanırım :) .

16. fuatbalkanli

fuatbalkanli Fuat Balkanlı

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster DX 4.30 - okuma salina seaspin 2.85cm
    Favori Makine:
    Shimano Alivio 10000FA - Okuma Salina pro spa 40
    herkese selamlar ayın 13 nde yaptigimiz terkos turna avinda 4 kisi yarım günde 22 turna aldık ve gayet lezzetliydiler. su seviyesi cok yükselmis ona göre takım hazırlayın ve özellikle tam turna renginde olan yavru turna silikonu tavsiye ediyorum ama kuyruk kırmızı olması sart bol şans herkese!

17. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Vengeance 420 ,Kombat 420,potenzaSupercore420,UglyStick,Scimatar 270
    Favori Makine:
    Exage 10000fb,Affinity 7000,Salina 2,stradic 4000,pa fliegen
    En İyi Avı:
    ...
    Turna avına bende başlamak istiyorum terkos organizasyonlarına umarım birgün katılabileceğim.
    sormak istediğim sorular var
    elimde spin olta ve bolca kaşık çeliktelim var su üstü rapalam var bunlar yeterlimidir ?

18. Querorz

Querorz Fatih

Murat Bey, selamlar. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde yine bir organizasyon yaparız muhtemelen. Bana numaranızı özel mesaj atarsanız sizi ararım.

Turna her türlü sahte yeme karşılık veriyor ancak bazı noktalara dikkat etmelisiniz. Mesela su üstü rapalayla böyle derin bir gölde balık almanızın imkanı yok. Balığın su üstünde hareket ettiğine şahit olmadım hiç. Sahtelerinizin yeterince dalması gerekiyor. Kaşık kullanırsanız da ağır olanlardan kullanın.

Ben burda bir tavsiyede bulunmak istiyorum benim gibi tekne avının acemisi olan arkadaşlara. Sırtı yaptığınız esnada kalamayı çok sıkı tutmayın. Gevşetin biraz. Sahte dibe takıldığında siz bunu geç farkeder ve misinayı zamanında salamazsanız başınız derde girebilir, hatta yaralanabilirsiniz. Aman dikkat !

19. fuatbalkanli

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    valla arkadaşlar organizasyon olayınız gayet güzel bi olay ama size terkos tecrübelisi sayılan birisi olarak bişey tavsiye etmek istiyorum teknecinizi iyi seçin eğer tanıdığınız bildiğiniz birisi varsa okey ama yeni birisi ile çıkıyorsanız ona söyleyin sırtıyı çektiğiğiniz yer kıyıya en fazla 10-20 metre mesafede olsun çünkü su seviyesi baya bi yükselmiş yoksa sadece kaşıkları yüzdürür durursunuz

20. fuatbalkanli

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    [​IMG] bu haftasonundan bir hatıra resmi ben çektim