Merhaba Terkoz hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız size yardımcı oalcaklardır ,şimdiden rastgele der ,oltanız her daim dolu olsun
hasan kardeş terkosa geçen hafta gittim kıyıdan avlanman çok zor ancak bot veya tekne ile balaban taraflarında şansın olabilir birde hatırlatmada bulunayım turna yumurtadan yeni çıktı vede sular henüz çok soğuk balık oyüzden uyuşuk botla açılırsan birkaç noktaya canlı bırakma yap arada sıradada bırakmalarını kontrol et kesin alırsın
tesekkur ederim aytekin kardes.. canlı yem bırakmak sonuc verir her zaman ama en iyisi kasık gezdirmek cok keyifli.. en iyisi mayısın ilk haftası beklemek.. bilgin icin tesekkur ederim..
Terkos Yardim Bu Hafta Sonu Terkos Turna Avina Cikmayi Dusunuyoruz..havada Aksine Buz Gibi Nasil Yapsak Terkosta Durum Nedir Bilmiyorum Havada Olumsuz Etkilermi Yardimci Olursaniz Sevinirim Terkosta Turna Cikiyor Mu_
Hasancım dialogları yaparken karşımızdakinin yaşına bakmayı özen gösterirsen ,sanırım aytekin abiyle bayağı bir yaş farkı var aranzda ,böyle bir mesaj yazdığım için sizden özür dilerim ,sağlıcakla kalmanız dileğiyle