Teşekkür

Konu, 'Genel Konular' kısmında isoylu tarafından paylaşıldı.

1. isoylu

isoylu ismail soylu

Site yönetimi ve forum üyelerinin affına sığınarak okuma nın ithalatçısı olan"CENGİZ BALIKÇILIK" ve çalışanlarına gösterdikleri ilgi ve duyarlılıkları için teşekkür etmek istiyorum.
    Olayın hikayesine gelince;
    Bir arkadaşımdan edindiğim okuma marka makinam arıza yaptı.Arızalanan parçasını cengiz balıkçılktan istedim bana makinaların ömür boyu parça garantisinde olduğunu söylediler fatura veya seri numarası bile sormadan adresimi istediler. Ertesi gün istediğim parçalar kargo tarafından teslim edildi.Kargo ücretini sorduğumda karşı tarafça ödendiğini söylediler. Emekli öğretmenim, yaklaşık 15 yıldır bilgisayar sektöründe iş yapıyorum. Çok ünlü ithalatçı firmaların arızalı bir parçayı birebir değiştirmemek için bizlere nasıl kök söktürdüklerini çok iyi biliyorum. Bu firmanın teknik servis anlayışı beni hayrete düşürdü. Bunun için CENGİZ BALIKÇILIK VE ÇALIŞANLARINA teşekkür ediyorum.
    Not: Sakın olaki reklam olarak algılanmasın.

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    İsmail abi şiir gibi valla,insanın göğüsü kabarıyor değilmi,reklam olsa ne olacakmış işini doğru dürüst yapamayanlara karşı evet bence reklam olsun

3. teco

teco Bülent

Favori Kamış:
    Lineaffe
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    amatörlük yaşantımda lüferdir sanırım
    İnanası gelmiyor insanın değil mi?

Ben onları spor takımlarının malzemecileri gibi görüyorum (bir yerde zaten öyleler), sürekli servis sağlıyorlar.
    Mağazalarında da herkese yardımcı olurlar. Maksadınıza hangisi en uygunsa onu verirler. Gereksiz masrafı da, av sırasında hüsranı da engellerler.

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    İşini iyi yapan insanlar azaldıkça, malesef işini yapması gerektiği gibi yapanlara minnet ediyoruz.Teşekkürler CENGİZ BALIKÇILIK, İyiki sizin gibiler hala var!