Bundan Birkaç Gün önce Cengiz Balikcilikdaki Arkadaşlarin Tavsiyesi üzerine Okuma Sa55 Aldim Arkadaşlar Bu Makinanin Ufak Oldugunu Söylediler Bende Sıkıla Sıkıla Cengiz Balikciya Gidip Degişimini Istedim Onlarda Gayet Kibar Bir şekilde Kabul Ettiler Sa 65 Aldim Keşke Cengiz Balikcidaki Arkadaşlarin Tavsiyesine Uysaydim Ah Kafam Ah şimdi Cok Pişmanim
makina değerli arkadaşım yazını okudum ,cengiz balıkçılıktan bende alışveriş yapıyorum sağolsun çok kibarlar.ancak bu arada biz alıcılarında ihtiyaçlarımızı iyice belirlememiz,aldığımız makina ve kamışın yedek parça durumu ,bakım prosedürlerini önceden belirlememiz lazım bazen misina kapasitesini büyütürken kullanımdaki ağırlığıda göz önünde bulundurmak ve kullanım rahatlığınıda gözönünde bulundurmak gerekli(bazen 620 grlik motor yerine 440 grlik motor) saygılarımla
Yeni konu açmak yerine buraya yazıyım dedim. Cengiz balıkçılığa kocaman bir teşekkür de benden. Arıza yapan Okuma Cedros 55 makinamı kendilerine yolladım.Cuma günü ellerine ulaşan makina hemen ertesi gün tamir edilmiş ve pazartesi günü (bugün) kargoya veriyorlar. Ayrıca her aradığımda gayet kibar davranıp ilgilenen yetkililere de ayrıca teşekkürler.
Esnaflığın ne olduğunu bilen ve örnek alınması gereken bir firma, ben de kendi adıma teşekkürü borç bilirim.
slm bende alışveriş yapmadım ama internet sitesi süper valla helal olsun özellikle shimanoları açıklamaları ellerine sağlık
- Zengin yedekparça stoğu - Güleryüz ve Sabır - Uygun fiyat ve dahada uygun fiyat - İşi bilen Elemanlar ile muhatap olma ... ve bir çok sebebten dolayı Bende Cengiz Balıkçılıktan alışveiş yapıyorum. .
kessinlikle 4x4 esnaflar çok memnunum iyi yönlendirip fikir verebiliyorlar satmak için değil ihtiyacınız olanı karşılamayı tercih ediyorlar üsküdarda daha dogrusu anadolu yakasında tekler bence hep böyle olaması dileğiyle
Sevgili Murat Bu kardeşlerin ilk gençlik yıllarını bilirim.Rahmetli babalarınıda iyi tanırdım. Bugüne kadar alışveriş yapmış,yapmamış hiçbir kimseye ne aksi bir davranışlarını nede baştan savma cevap verdikleri görülmemiştir. Esnaflığın ve insan gibi insan olmanın her zaman doruklarında olmuşlardır. Dahası yeniliklerin,hizmetin,yardımcı olmanın,bilgi paylaşmanın en üst seviyelerindedirler. Boğazın,bu günlerdede tüm denizlerimizin nabzını tutacak istihbarat bilgilerinede sahiptirler. Tatlsu avında az eksiklikleri olsada,bu konudada boş değildirler ve sanırım bu konudada üst seviyeye kısa zamanda ereceklerdir. Yardımcılarıda harika insan ve avcıdırlar.Onların her dediğine inanılır,insan bilgi üstüne yeni bilgi katar. Velhasıl ben ne etsem ne yazsam onların müspet özelliklerini ortaya koyamayacağım. Yaradanın her konuda yanlarında olmasını diliyorum. Konuyu gündeme getirdiği için sanada teşekkür ediyorum sevgili Murat Sevgiyle kal
asıl teşekkürü ben ederim sevgili abim bende esnaf lık yapıyorum esnaflık apayrı bir sanattır taktiri hak edileni taktir edeceksinki esnaflıgın sanatı yürüsün
Murat ustam Cengiz balıkçılığa ve güler yüzlü elemanlarına bir teşekkür de benden. konu dışı ama Murat ustamında ayrı bir yeri vardır, senelerdir işlerimizi ona ve ekibine yaptırırız, balığada beraber çıkarız, dostluğu apayrıdır, iyi ki varsın Murat ustam.
Geçenlerde bende gittim Cangiz balıkçılığa. Gerçekten çok iyi karşıladılar. Ayrıca ne alacağıma karar vermemde çok yardımcı oldular. Fikirleri neticesinde doğru malzemeleri almış oldum. İşini iyi yapan esnafa helal olsun derim ben. Teşekkürler Cengiz Balıkçılık.
bütün yazılanlara bende katılıyorum.bütün ihtiyacçarlımı nerede ise oradan karşılıyorum. ilgilenip yanlış bilgi yada fikirlerinizide düzeltiyorlar.yanlış yönlendirme yapmıyorlar.keyifle alşveriş yaptıgım bir yer...ticari başarılarının devamını dilerim...
Cengiz balıkçılığın hizmetleri güleryüzlülüğü anlayışları gerçekten çok iyi. Kesinlikle hiçbir şüphen olmaksızın onların tavsiyelerine uyabilirsin.
Cengiz Balıkçılık, Okuma ve Linaeffe bayiileri bildiğim kadarı ile; sanırım başka site ile karıştırdınız. Ben de daha önce konu açıldığı zaman belirtmiştim. Aynı gün 2 kere kırmış olduğum kamışı 2 dakikada ücretsiz olarak tamir ettiler. Çok da yoğun olmalarına rağmen. Bu vesile ile teşekkürler, hayırlı işler.
nekadar iyi olduklarını açıkca belırtmişsiniz benım bır şey yazmama gerek kalmamış cengiz balıkcılık 10 numara hatta istanbulda tek.