Sevgili dostlarım sabaha ufaktan bir kaç grup arkadaşı ile buluşup aşiyan ve tarabyayı kolaçan ettik bizim olduğumuz saatlerde aşiyanda balık seyrek ve kraçe idi olta bile açmadan tarabyaya geçtik.Orda biraz muhabbet bira makara sonrasında sevgili ceyhun seyyar tamir dükkanını açıp arkadaşların makinelerini temizledi ve yağladı sağolsun.Balık yoktu ama herzamanki gibi muhabbet ve şamata süperdi sağolasın Sevgili Onnik abi..Sonrasında sevgili emre beni eyüpe bıraktı ama bende kurt varya ordan haliç'i kurcalama amaçlı 15:00 te köprüyle başladığım turumu haliçle 21:40 ta sonlandırdım. Sardalyalar su üstünden,dişlilerde yemli takımla alınmıştır . Sardalyaların bir kısmını yem olarak kullandım diğer kalanlar Ve yakışıklılar İnternet sağlayıcımı değiştirdiğim için soru ve cevaplarınızı anında cevaplayamam bu yüzden beni mazur görün.Daha güzelleri ve irileri sizlerin oltalarına gelsin.. Sevgi ve saygı dileklerimle..
faruk abi tebrikler, dişlilerin fotografları çıkmamış ama, alt fondaki gazetenin sağ üst köşesinde dikkat çok pis ısırıyor yazıyor. avlarınız daim ve bereketli olsun.
Faruk abi süper av olmuş yine tebrik ederim :thumb: Sardalyalarda, dişlilerde çok güzel görünüyorlar.. Afiyet olsun :hungry: