okuma cedros 55 okuma raw Shimano bullseye Okuma salina 3 parça Okuma cedros jig kamışı Penn overseas jig kamışı Okuma Savant (lowrider fuji) Okuma Vsystem 65 makina powerpro white 275m 0,13mm örgü (1 kere denize girdi!) Stren 275m 0,13mm örgü (sıfır) Lineaeffe Furycaster Shimano Surfleader kamış Shimano Stella SWPG daha çok ürün var ama hatırladığım kadarıyla bunlar. Shimano ürünlerinden daha da fazla var. Yarın görüşmek üzere.
Bu arada bazı ürünler ya kutusunda hiç kullanılmamış yada bir kere kullanılıp bir daha av fırsatı verilmemiş ürünler.!
ürün sıfır JDM, fiyatı bilmiyorum yarın öğreniriz Shimano bir kaç model daha var, model hatırlamıyorum çok ürün vardı. Yarın görüşmek üzere.
Olur da bir aksilik çıkmaz ise... Yarın benim getireceklerim... Alba Posedion surf kamış 4,20; 200 gr. atarlı teleskobik, sapı sökülebilir... Shimano Super Aero Technium SAT425 XXXH 250 gr. 3 parça... Shimano Surf Leader SFL425CX-G 200 gr. 3 parça... Shimano Power Aero 8 type surf makina 6 bilya; 3,5 tur, 636 gr, Japon Domestic... Penn 5500 SSG 4,6 tur, 400 gr. (grafit), 3 bilya saltwater; orjinal USA... Kısmetse görüşürüz...
Şayet bir aksılık olmazda gelirsem; Shimano stella sw20000 italcanna coguaro 200gr 4.30 savage gear 6-pro box system çanta Bir iki tane muhtelif sahte...
Niyemi,Türkiyede kaç tane shimano,kaç tane daiwa,kaç tane okuma satılmış bir bakalım,netice ortaya çıkar zaten,daiwa satılmıyorki Türkiyede.. Ha ne oldu bu ikinci el pazar işi,resim yokmu resim...
daıwa tutkudur koleksıyondur aşk tır eskıler bunu ıyı bılır bende bıle eskı gs serılerı hala durur 25 30 yıllık makınalar hala saat gıbı calısır
Ceyhun bey merhaba biraz geç yazılan bir mesaj oldu kusura bakmayın.okuma cedros 55 makine satıldımı acaba.bilgilendirirseniz sevinirim..hoşçakalın.. tamer
sen birak bu isleri forumdan senin gibi 5 kisi daha bul istanbulun en büyük balikmalzemeri dükkanini acarsiniz kendinize iyi bakin