Hayırlı akşamlar Sabah ne var ne yok diye çamlıbahçeye bi uzandım.Sabah suyunda aşağıdaki yakışılıları kandırabildim.. Tek başıma olduğum için gündüz resimleme imkanım olmadı kusura bakmayın. Orta suda 175 gr ve strike pro r1140 ile alınmıştır . Daha iyileri sizlerin oltasına gelsin. Sağlıcakla kalın
Faruk abi tebrikler, dişlileri görünce adrenalin salgılamaya başladı vücudum bir anda keşke Cuma günü avlasaydın şu yakışıklıları şimdi hafta sonuna kadar nasıl bekleyeceğiz biz ? hihi hihi Afiyet olsun abi :thumb:
S.A herkese hayırlı sabahlar Geçen haftadan bu yana resmen kurt basmıştı İzmitten gelen dişli raporları harbiden rüyalarıma girer olmuştu. Hatta sevgili Özkanla gitsekmiki diye düşünmedik değil,pazartesi günü sevgili Berkan ( Adalı balıkçı )dostumdan suyun normale döndüğünü öğrenince sabahı zor ettim. Niyet aşiyandı ama çamlıbahçede buldum kendimi hernedense. Sevgili dostlarım daha güzelleri sizlerin oltasına gelsin.. Sağlıcakla kalın
ellerine sağlık faruk kardeş afiyet olsun bu sabah tarabyada birkaç deneme yaptım tık yok akıntı biraz yavaşlamış buralarada uğrarlar inşallah tekrar tebrikler.
ellerine sağlık faruk kardeş afiyet olsun bu sabah tarabyada birkaç deneme yaptım tık yok akıntı biraz yavaşlamış buralarada uğrarlar inşallah tekrar tebrikler.
Teşekkür ederim daha iyilerini yakalamanız temennilerimle , Burak seni ayrıyetten kutlarım sevgili dostum yüzümü kara çıkartmadın sağlıcakla kalın :thumb:
FARUK ABİ TEBRİKLER BENİM C.TESİ GÜNKÜ HÜSRANIMDAN SONRA GÖZLERİM BAYRAM ETTİ ELİNE KOLUNA SAĞLIK ABİ