the end, bu sefer son galiba 3 ve 4 versiyonu çıktı rapala husky jerk serileri,altdakinin adı mullet turnanın ısırıp bıraktığı sahte o sahte Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ohh maria mariaa maria euro style chasw sw 105mm 12.5gr wsymh floting bar bajo de mar branzino sea bass Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us strikepro: model no JL 120F color code 01 9cm 8g depth:1.3 2.20m Uploaded with ImageShack.us strike pro fake baits riversea Uploaded with ImageShack.us silikon sahteler.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us sahtelerin hepsini denedim geçenlerde,hepsinin aksiyonu çok güzel, rapala husky jerk lerin atış mesafesi sorunu dışında hepside aksiyonda güven verici sahtelermrsparkle dip not: bu sefer the end diyorum kadro %99.7 tamamlanmış durumda kalın sağlıcakla
hepsi cok güzeller sanat eseri bence silikonlar hariç. hiçbir zaman tamamlanmiş olmayacak her gorduğumuzde almak isteyip vede alacağız BUNUN KISA ADI hastrap RAPALA HASTALIĞI ama gecici kendi yaptığın rapalanın yüzüşünü gordukten sonra hastalık hafifliyo
evet kendi yaptığın sahte olursa ve bunu ilerletirsen sahte satın alma fobisi biraz olsun hafifler yanlız ben uğraşmam onunla,5tl 2tl lik sahteler varken,benim yapabileceğim ancak o kadar olur belki daha fazlaya patlar o silikonlar denizin patladığı günlerde lazım bana normal sahteden daha ağır oldukları için,ve aksiyonlarında rapalalardan daha gerçekci olduğu için,kış aylarında bana lazımlar kış ayında kaşığa cam a atlıyan buna haydi haydi atlar sanırım 100 dedi abi
Yok dostum,maalesef bu işin sonu yok .Dipsiz kuyu gibi,git git bitmiyor .O yüzden bu filmin 15. 25. 35. bölümlerinide seyrederiz . Bu arada yeni oyuncakların hayırlı uğurlu,iğneleri keskin bahtı açık olsun
selam kadir bey hayırlı olsun bol trofeler nasip olur inşallah husky jerk mullet iyi bakın zor bulunan birsahte ve değerlidir bunun sonu yok her malzemeciye gittiğinizde sanki çoçukların oyuncak isterlerya aynı bende öyle hemen bir kaçtane alıyoruz görüşmek dileğiyle
Yeni sahteleriniz hayırlı olsun. Eğer yoksa bir de prologic'in Zargana sahtesi var onu da alın bence kolleksiyonunuza. Ben yüzüşünü çok beğendim. Bir de o mantar (fungi'li birşey yazıyor üstünde kutusunun) hastalıklı sahte plastik balıklar var ya onunla balık alırsanız haber verebilir misiniz?? Ben daha deneyemedim onu. Bayramdan sonraki hafta deneyeceğim kısmetse. Gerçi henüz silikonlarımın hiçbirisi ile balık yakalayamadım ya neyse.
sağolun Hüseyin bey teşekkür ederim evet sözünü ettiğiniz sahte piyasada bulunmayan bir sahte dk bir suya indi vuruş aldım inşallah peşine bir trofe takarım bu sezon onun sağolun teşekkür ederim bahsettiğiniz zargana var bende,sırtı yeşil karnı simli olan ve şuan yanımda yarınki av için 4 tane silikon sahte aldım yanıma diğer sözünü ettiğin sahte silikon savegear ise,ondan 3 tane var,ve belli aralıklar ile aldım onları......
adı nın türkçesi kefal zaten bulabilirsen al derim daları fazla,bilmediğin mekanda kamışı dik tutarak sar, aksiyona gelince,orta derece hızda sarıyorsun duruyorsun,tak tak geriye doğru vurduruyorsun misinayı,sert şekilde yapmana gerek yok
slm kadir kardeş hayırlı olsun avı bereketli olur inşallah özellikle rapala yeşilli turunculu bende 9 yada 8 cm si var bi türlü atmak kısmet olmadı
ağır ağır şifayı kaparsın levreği çekince aman dikkat sen bize çekme fazla sahte alma sağol abi ben bir kere suya indirip yüzüşüne baktım renk itibari ile tatlı suya uygun,yeşil tonlu sahteler suya daha bi yakışıyor