Bir kaç mesajımda Belirtmiştim acizane motosiklet sürücüsüyüm. Bu balık tutma muhabbeti ve tutkusu sarana dek Benim en büyük tutkularımdan biriydi sürmek. Sadete gelirsek motosiklet sürücüleri tüm dünyada "MADRUN" diye bilinen bir organizasyona girerler. Daha bir çok sosyal topluluklar bu tip bir aktivite yapar. bir inanışa göre (bendeniz her ne kadar buna inanmasamda) yılın ilk günü ne yaparsan yıl boyunca aynısını istediğin kadar yaparsın. Motorcular yılın ilk günü toplu olarak motor sürerek bu tutkularını yıl boyunca devam ettirmek isterler. "The first fish of the year" (yılın ilk balığı) Böyle bişey belki vardır. Yoksada ilk biz yani www.balikavi.net olarak bunu yapabiliriz. hatta adınıda kısaltır. TFFOTY (TIFFOTİ) deriz. Sonrada yılın ilk günü ilk tuttuğumuz balığın resmini burda paylaşırız. Belki bizden heryere yayılır ne belli...? saygılarımla
Tamer Bey merhaba, valla ben kendi hesabıma her yıl 1 Ocak'ta balığa gitmeyi istiyorum, bu yıl da gideceğim. Bunu TIFFOTİ organizasyonu ile birlikte yapmak ayrı bir keyif olur. Ben varım, bu yıla yetişmese bile. Yok ben de gelirim derseniz Salat fab. önü Tekirdağ. Rasgele
valla tüm hazırlıklarımı yaptım...sabah saat 5 de balığa yine her zaman olduğu gibi levrek yakalamaya gidiyorum...sanki her zaman yakalıyorum da...
Bir yakalarsan (İnşallah) hem havandan geçilmez, hem de Seni kimse daha tutamaz. Sonrasında yeni hedef; ver elini Büyükbeyaz.
Amacım bugun takımlarımı hazırlayıp ilk deneyimimi gerceklestırmekti lakin bugun istoç'un kağalı olacağını hesaba katmamıstım
Olabilir, neden olmasın? Ama başka bir isim bulsak, Türkçe bir şeyler mesela.! Hatta adı "Yılın ilk balığı" olabilir, kısaltıp Yib (Yib) deriz.