TICA DOLPHIN GF10000 SPINNING REEL NEW 2011 SPARE SPOOL merhabalar, aşağıdaki makine ile ilgili görüşünüzü almak isterim TICA DOLPHIN GF10000 SPINNING REEL NEW 2011 SPARE SPOOL The Reel Specifications are: 7 pcs precision ball bearing Extra 1pcs Aluminum spool Anti-Twist line roller, Titanium platted Computer designed balanced rotor to reduce vibration Click sounded drag knob Instant Anti-Reverse Mini bearing inside of the line roller Right or Left exchangeable Worm gear system Special design prevents line from gathering under the spool without sacrificing casting 85mm extra long arm of handle, supports you easy and simple operation while retrieving. Coiled bail spring Model # Weight g(oz) Gear Ratio Ball/Roller Bearings Line Retrieve Per Crank (in) Line Capacity lb/yrd GF10000 620(21.8) 5.2:1 7/1 45 25/285 30/235 35/200 idk
pardon link eklemeyi unutmuşum http://www.ebay.com/itm/TICA-DOLPHI...079&pid=100033&prg=1011&rk=3&sd=110970505311&
Ticanin hiçbir modeli hakkinda bilgisi olan oldugunu tahmin etmiyorum. Ben sadece resimlerden taniyorum. Kalitesi performansi hakkinda hiçbir fikrim yok dogrusu. Dis görünüs olarak güzeller.
teşekkürler Roy, Teknik özellikleri ve türkiyede yeni satışa sunulan modelleri fiyat/maliyet açısından kıyaslandığında sanki uygun gibi görünüyor.Zira 155 TL ye elime geçmiş olacak.Ne dersin?
Simdi benim izlenimim su sekilde. Ayni tip, ayni özellikte x markanin makinasi 300tl, tica 150tl. Denemeye deger mi? Niye olmasin sonuçta atla deve degil. Ben alirmiyim? Yok almam.
Sevgili Roy, şahsi tercihin için söylenebilecek hiç bir şey olamaz.ancak saygı duyulur.Sormaya çalıştığım kısaca su; aşağıda Türkiyede satış lansmanı yapılmış Talisman 8000 nin teknik özellikleri.Bilye sayısını göz ardı edecek olusanız.(8 bilyeli)Ratio secenekli 4,3 ve 5,2 sarım kapasitesi 114 cm bunlara işaret etmek istemiştim.Ayrıca elime geçtiğinde denedikten sonra düşüncelerimi paylaşma fırsatım olacaktır.Teşekkürler ilye Sayısı: 14+1, Ratio: 5.4 , Tur Mis. Sarım Kapasitesi: 117cm. Ağırlık: 700 gr. Mis.Kap:0.45mm/280m-0.50mm/230m-0.55mm/190m, (Jigging, Popping, Sırtı ve Hatta Sazan Avcılığında bile kullanılabilir.) Ürün Özellikleri Bükülmeye Karşı Dayanıklı Silindir Sağ/Sol Dönüşümlü Kol Dengeli Rot Sistemi Alüminyum Gövde ve Makara Paslanmaya Karşı Çelik Rulman Akıllı Salınım Sistemi Yeni Zelanda'nın en usta balıkçıların bazıları tarafından test edilen TİCA Talisman beğeni toplamış bir makina. TİCA bu çok sağlam makinede 30kg civarında bir drag yeteneğine sahip olduğunu iddia etmiş. Bu da bu makineyi çok büyük balıkları hedeflemek için ideal bir aday yapar. Talisman iki hız mevcuttur; 4.3:1 veya 5.2:1 (Türkiye'deki model) bu yüzden jig ve su üstü balıkçıların ihtiyaçlarını karşılar. Bu makara neredeyse tamamen paslanmaz çelikten ve sonuç oldukça ağır olarak yapılır. Ama bu ağırlık ve gerçek güven hissi verir. Maksimum çekme mukavemet miktarı nedeniyle büyük balıkları hedefleyen herkes için TİCA Talisman öneriyoruz. Muhtemelen kıyıdan kullanmak için biraz ağır gelebilir, ama büyük balık peşindeyseniz alabileceğiniz en güçlü makinelerden birisi olmaya aday. Adı: TİKA Talisman 8000 Hız: 5.2:1 Kapasite: 200m/30lb örgü Rulmanlar: 14 +1 Max Drag: 30kg +