TICA DOLPHIN GF10000

Konu, 'Makineler' kısmında aozturk tarafından paylaşıldı.

1. aozturk

aozturk ali öztürk

TICA DOLPHIN GF10000 SPINNING REEL NEW 2011 SPARE SPOOL

merhabalar,

aşağıdaki makine ile ilgili görüşünüzü almak isterim

TICA DOLPHIN GF10000 SPINNING REEL NEW 2011 SPARE SPOOL

The Reel Specifications are:
    7 pcs precision ball bearing
    Extra 1pcs Aluminum spool
    Anti-Twist line roller, Titanium platted
    Computer designed balanced rotor to reduce vibration
    Click sounded drag knob
    Instant Anti-Reverse
    Mini bearing inside of the line roller
    Right or Left exchangeable
    Worm gear system
    Special design prevents line from gathering under the spool without sacrificing casting
    85mm extra long arm of handle, supports you easy and simple operation while retrieving.
    Coiled bail spring

Model
    #

Weight
    g(oz)

Gear Ratio

Ball/Roller
    Bearings

Line Retrieve
    Per Crank
    (in)

Line Capacity
    lb/yrd
    GF10000 620(21.8) 5.2:1 7/1 45 25/285
    30/235
    35/200 idk

2. aozturk

aozturk ali öztürk

3. aozturk

aozturk ali öztürk

Anlaşılan Tica nın bu modeli hakkında bilgi yok galiba hıı.banghead

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Ticanin hiçbir modeli hakkinda bilgisi olan oldugunu tahmin etmiyorum. Ben sadece resimlerden taniyorum. Kalitesi performansi hakkinda hiçbir fikrim yok dogrusu. Dis görünüs olarak güzeller.

5. aozturk

aozturk ali öztürk

teşekkürler Roy,

Teknik özellikleri ve türkiyede yeni satışa sunulan modelleri fiyat/maliyet açısından kıyaslandığında sanki uygun gibi görünüyor.Zira 155 TL ye elime geçmiş olacak.Ne dersin?

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Simdi benim izlenimim su sekilde.
    Ayni tip, ayni özellikte x markanin makinasi 300tl, tica 150tl. Denemeye deger mi? Niye olmasin sonuçta atla deve degil. Ben alirmiyim? Yok almam.

7. aozturk

aozturk ali öztürk

Sevgili Roy,

şahsi tercihin için söylenebilecek hiç bir şey olamaz.ancak saygı duyulur.Sormaya çalıştığım kısaca su; aşağıda Türkiyede satış lansmanı yapılmış Talisman 8000 nin teknik özellikleri.Bilye sayısını göz ardı edecek olusanız.(8 bilyeli)Ratio secenekli 4,3 ve 5,2 sarım kapasitesi 114 cm bunlara işaret etmek istemiştim.Ayrıca elime geçtiğinde denedikten sonra düşüncelerimi paylaşma fırsatım olacaktır.Teşekkürler

ilye Sayısı: 14+1, Ratio: 5.4 , Tur Mis. Sarım Kapasitesi: 117cm. Ağırlık: 700 gr. Mis.Kap:0.45mm/280m-0.50mm/230m-0.55mm/190m, (Jigging, Popping, Sırtı ve Hatta Sazan Avcılığında bile kullanılabilir.)
    Ürün Özellikleri

Bükülmeye Karşı Dayanıklı Silindir
    Sağ/Sol Dönüşümlü Kol
    Dengeli Rot Sistemi
    Alüminyum Gövde ve Makara
    Paslanmaya Karşı Çelik Rulman
    Akıllı Salınım Sistemi

Yeni Zelanda'nın en usta balıkçıların bazıları tarafından test edilen TİCA Talisman beğeni toplamış bir makina.

TİCA bu çok sağlam makinede 30kg civarında bir drag yeteneğine sahip olduğunu iddia etmiş. Bu da bu makineyi çok büyük balıkları hedeflemek için ideal bir aday yapar.

Talisman iki hız mevcuttur; 4.3:1 veya 5.2:1 (Türkiye'deki model) bu yüzden jig ve su üstü balıkçıların ihtiyaçlarını karşılar.

Bu makara neredeyse tamamen paslanmaz çelikten ve sonuç oldukça ağır olarak yapılır. Ama bu ağırlık ve gerçek güven hissi verir.

Maksimum çekme mukavemet miktarı nedeniyle büyük balıkları hedefleyen herkes için TİCA Talisman öneriyoruz.
    Muhtemelen kıyıdan kullanmak için biraz ağır gelebilir, ama büyük balık peşindeyseniz alabileceğiniz en güçlü makinelerden birisi olmaya aday.

Adı: TİKA Talisman 8000

Hız: 5.2:1

Kapasite: 200m/30lb örgü

Rulmanlar: 14 +1

Max Drag: 30kg +