Arkadaşlar bu makine uzun bir süre beni idare edermi hem deniz hemde tatlı suda TiCA Talisman TG6000 4.3:1 Devir 20kg Drag Tica Talisman: Jigging, popping, sırtı avı, sazan avı, yemli/beklemeli avlar ve daha fazlası için tek bir olta makinesi! Talisman tek isteği mücadele olan bir dog fight makinesi! En zorlu avlarda dahi akıcı sarımı, 20kg'a kadar drag gücü ile sunuyor. Su geçirmez, paslanmaz gövde ve iç mekanizma ile tam bir marin olta malzemesidir. Tica Talisman'ı TG6000'i kimler alır? Jigging ve sırtı ile büyük balık avı yapmak isteyen avcılar. İstanbul ve Çanakkale boğazı gibi akıntının bol olduğu, yüksek gramaj kurşunla çalışan, surf tipi at çek avcıları. Tekneden ve kıyıdan canlı yem ile avlanmak isteyen avcılar. Popping yapmak isteyen avcılar Sazan balığı avı için kuvvetli sarım yapabilen, dayanıklı at/çek makinesi arayan avcılar. Talisman TG6000 Teknik Özellikleri Devir Oranı: 4.3:1 Mühürlenmiş su geçirmez gövde ve drag sistemi Drag gücü: 20kg 14+1 adet paslanmaya dayanıklı çelik rulman Tek yönlü anti-geri dönüş rulmanı Alüminyum alaşımlı ultra hafifletilmiş gövde ve rotor Dövme alüminyum makara Sertleştirilmiş paslanmaz çelikten üretilen ana mil Makinede kesilerek üretilen, paslanmaz ana dişli Paslanmaz çelikten sonsuz tahrik mili(worm shaft) Bilgisayarda dengelenmiş misinayı burmayan ve bükmeyen sarım sistemi Misina Kapasitesi: 0,35-335mt / 0,45mm-200mt / 0,50mm-230mt / 0,55mm-165mt / Ağırlık: 660gr Kolda 1 turda: 93cm sarım
Bende 8000 liği var 5.4 devir olanı.Daha kullanamadım fakat bu ay içinde tekneden kullanacağım.Yemli ve jigging avı yapacağım. http://www.pioneertackle.com/testimonials.cfm Malezya taraflarında sanırım 30 kg bir GT balığı almışlar yukarıdaki linkte. Fakat benim kullanım amacıma yönelik olarak Tica yerine Fin-nor u tercih ederim