abi zaten hataylı arkadaşımız abi bende ona tıfıl diyecek istanbullunun anlını karışlarım balık çok güzel teşekkürler
yerim ben o tıfılı yerimm..hasret kaldık vallaha bunlara yaa..bi düşse şu bizim körfezede bi görsek yavv... paylaşım için teşekkürler..
Oyy ooy yazık geri salsaydınız keşke bu tıfılı acıdım şimdi bu daha büyüyecek sırtı kara olacak değilmi yani Şaka bir yana lüfer çok güzel tebrikler
Tebrikler, yanlız bişey merak ediyorum, Çanakkale boğazının güneyinde kalan bölgelerde çıkan lüfere tuzlusu sazanı diyolar doğru mu?
Çok güzel bir av olmuş,hikayesinide çok merak ediyoruz bizi merakta bırakma olmazmıTebrik ederim nice tıfıllara
arkadas boyle resım atıp kacmak olmazkı canım nerden aldın bu kuzuyu ne zman aldın hıc bılgı yok. hepımızı heveslendırdın walla.. tebrıkler.
gerçekten lüfer tıfıl balık tutmayı seven arkadaslar Bu lüfer benim tuttuğum en küçüklerden birisi.Ben İSTANBUL luyum . Daha iskenderuna geldiğim 1,5 sene oldu.Ama burada lüferler akyalar büyük.Akdeniz için bu lüfer gerçekten tıfıl. 3,5 kiloluk lüfer çekenler var.Tabi bu aralar büyük lüfer yok onuda belirteyim. yeni resimleride ekliyorum hikayesiyle yeni konu olarak. Avlak yeri iskenderunda özel bir şirketin deniz kıyıları.