TIRIVIRI AFİŞ

Konu, 'Genel Konular' kısmında Esox tarafından paylaşıldı.

1. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Herkese Merhaba...

Arkadaşlar geçenlerde sudan çektiğim tırıvırı'nın zararlarını canlı gördükten sonra böyle bir afiş tasarlamak geldi içimden ki, belki

çıktıları alınır insanların dikkatini çekecek yerlere asılır ve bir faydam dokunur diye düşündüm. :)

50*70 cm olarak hazırladığım afişi istediğiniz boyutlarda isteyenlere digital olarak sağlayabilirim..

Orjial boyutun yüksek olmasından dolayı buraya daha düşük boyutlu olarak 35*50 cm boyunda yüklüyorum..

Sadece afiş olarak değil belki broşür olarakta dağıtabiliriz bunları..

Ankara'da bende asabildiğim yerlere asmayı planladım..

Daha önce tırıvırı için açılan konuları da gördüm inceledim broşür ve afiş çalışmalarına baktım..

Umarım bu konuyu açmakla diğer konulara saygısızlık yapmış olmam :)

Saygılarımla...

35*50cm

2. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Güzel ve duyarlı bir organizasyon düşünmüşsün ama bugünde şahit oldum, maalesef bunu kullananlar verdiği bütün zararlardan haberdar olarak bu haltı yiyorlar.
    En etkili çözümün tebliğ üzerinde kalarak değil, gerçekten cezai yaptırımlarla bulunabileceğini düşünüyorum ama yetkili merciilerimiz genelde daha önemli işlerle ilgileniyorlar... :)

3. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Her şeyden haberdar olarak yaptıklarından şüphe yok abicim..

Bizim ülkemizde ki en büyük eksik, her alanda aksatılan, ihmal edilen denetim eksikliğidir..

Yeni kanunlar konuluyor, cezalar duyuruluyor ama denetim, yaptırım ve ceza yok maalesef..