Tırıvırı yada Vırıtırı nasıl yok olur??

Konu, 'Genel Konular' kısmında melikşah tarafından paylaşıldı.

1. melikşah

melikşah ........................

Arkadaşlar!! Herkesi duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum.Cahilliğim yüzünden bir kusurum olursa şimdiden özür dilerim Çabalarımız,mücadelemiz,kızgınlığımız,sitemlerimiz ,tabir yerinde ise hepsi TIRIVIRI.(Türkiye burası burada herşey olur) mantığını kafamızın içine sokan, ne uzaylılar nede başka ülke insanları;bizat bizim toplumumuzun eseri.Dört biryanı denizlerle çevrili olan bu güzel ülkede,denizlerimize,göllerimize ve derelerimize her türlü katı ve sıvı maddeleri bırakan bizim toplumumuz.Bilinç siz avlanma sonucu şimdi ağlayan bizim balıkçılarımız.Denizlerimiz,göllerimiz,ırmaklarımız ormanlarımız yok oluyor. Ne doğru dürüst bir yetki merci,ne doğru dürüst denetleme,ne doğru dürüst bir kanun hepsi TIRIVIRI anlayacağınız.Ben onu bunu bilmem! her tarafı denizlerle sularla çevrili bir Ülke'nin bakanlığı ayrı olmalı.Bakanlık sistemi işi bilenler tarafından yönetilmeli.Aslında herşey medyada biter biliyormusunuz? en basiti şu TIRIVIRI illetini,çok değil bir kaç gün ele alsınlar bakın nasıl cezalar yönetmelikler geliyor. O kadar balıkçılık forumu var balık tutmak için yapılan organizasyonlar binlerce.Birkez de şu TIRIVIRI için biryerde toplanıp basın açıklaması yapılsa daha iyi değilmi? gitmezmisiniz?ha!! şunun garantisini veremem ama!!bu sefer de toplum huzurunu bozma işi:) diyeceğim bu kadar arkadaşlar.Eh!! bunların hepsi TIRIVIRI diyorsanız bu mesele tartışmaktan öteye gitmez.Tırıvırı bu gün biter yarın VIRITIRI çıkar...

2. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Merhaba Erkan.
    Turna avı yasağının sona ermesine günler kala ailece kısa bir gezinti yapalım dedim.
    Gördüğüm manzara aynı değişen hiç bir şey yok gündüz vakti ağ atanlar yol ortasında balık satanlar yasak zamanda olta atanlar vs vs vs..

Son düzenleme: 28 Mart 2010
  3. melikşah

melikşah ........................

Hani yazıımda belirtmiştim ya(burası Türkiye mantığı)bunu değiştirecek olan yine bizim toplumumuz.Bir gün gelecek herşey bitecek,işte o gün önlemler alınmaya başlanıcak ama;iş işten geçmiş olacak. Sağolasın Feridun

4. legend__1971

legend__1971 ahmettokaç

arkadaşım burası neresi

5. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm

tek kelimeyle korkunc :( ne umut ne ümit kaliyor insanda..

6. hunter01

hunter01 AHMET

Favori Kamış:
    abu garcia stınger telesurf.lineaeffe turnafresh surf
    Favori Makine:
    okuma max-4 carp 60 .lineaeffe rapid long cast
    Ayıp Vallaaaa ayııppp bize ne olsa müstaakk..