iyi niyetli olması güzelde inşallah bir sonraki sefer gördüğünde o bahsetttiği yasal işlemi uygular..Birkaç örneğin canı yanmadan devam ederler yoksa.
DUYGULANACAK VE GÖZLERİNİZ YAŞARACAK Polis uygunsuz av yapanlara müdahale ediyor. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/27864/0/1/tiriviri-ile-balik-avina-polis-mudahalesi.aspx
hikaye bunlar.. hikaye... neydi o lefonten miydi? öyle yasak demekle olmaz kardeşim o.. alcaksın ellerinden yakacaksın o takımları..
HARBİ hikaye hem elinden alsa ne olacakki tanesi 1-5 lira arası tekrar o takımları alacaklar tekrar katliam yapacaklar.
Ağır bir şekilde ceza kesilmesi gerektiğini düşünüyorum..tırıvırı kullanan ve satanlara ... Gözümde katilden farkları yok!!!!
caydırıcı bı ceza olmadıktan sonra neye yarar kes bakalım milyarlık bı ceza bağla altındakı aracı bak ozaman nasıl bılınclenıolar
bence bu bir ilk madalya talımalı en azından bu olaylar polisin müdahil olduğunu göre biliyoruz acaba istanbuldada geçerlimi lütfen şikayet ederken duygusal olmasak aslında bu polislere işlerini yapmadığından dolayı eleştiriyor olurduk bu ilk varmı ötesi
Kamışı sallamaktan aciz üçbeş "amatör" toplanmış.. Adam olta atarken kendiyle güreşiyor.. Kamera ve polis gidene kadar köşede bekler, sırıta sırıta geri döner kaldıkları yerden devam ederler.. Gunluk beş kiloo anca çıhıyo.. balıhçı çooh.. "günlük" diyor yahu..
SATMAKMII!!!SATMAK YOK BIZ YIYICIYIZ AMIRIM!!YESENIZE OGLUM=)) Bi an cem yilmazin doritos reklamini hatirladim=))Saka bi yana bence o memur arkadaslardan bir yada birkacinin balik hobisi var aksi taktirde bence cogu kisinin tiriviridan veya yasak oldugundan haberi oldugunu dusunmuyorum.Yetkililerin bile.Maalesef bizde kurallar ve yasaklar salondaki bufeye koydugumuz biblolar gibi...