Tekirdağ'da yaz aylarında belli zamanlarda istavrit çaparisi yaparken bolca tuttuğum oldu. Taze iken lezzetli bir balık fakat çok kılçıklı.
Özellikle tırsi yi hedeflemedim ama çaparilerime belirli saatlerde takılır sonra kesilir.Sardalya ya benzer.Kılçıklı fakat lezzetlidir.
Üstad değilim ama, yeşil çapariye geldiğini biliyorum. Pek lezzetli bir balık değildir aslında.. yağlı olur... Geçende Vedat Abayoğlu Üstadın sayfasında bir yazını görmüştüm. Tekneyi suya indirebildinizmi? Jigging ve büyük balık üzerine tavsiye istemiştiniz yanılmıyorsan. beklediğiniz avı yapabildinizmi? raporları bekliyoruz. Ras gelsin...
Tirside aynı sardalya gibi, yağlı zamanında, mangal yapılırsa tadından yenmez diyorum, tabiki benim damak zevkime göre, kişilere göre tabiki değişebilir,
Evet çok dikkatlisiniz)) malesef jigging konusunda sorularımıza cevap gelmedi. sağlık olsun .. kendi imkanlarımızla deneme yanılma yaparak öğrenicez artık geçen haftasonu müthiş bir lodos olduğu için çıkamadık, ama az sonra yola çıkıyoruz eğer bişeyler tutabilirsek raporu yayınlarız artık Cevap yazıp yardımcı olan herkese teşekkürler.. iyi tatiller