Tohatsu Yardim

Konu, 'Motorlar' kısmında cemxmox2 tarafından paylaşıldı.

1. cemxmox2

cemxmox2 mete

Beyler selamlar.9.8 yeni tohatsu 4 zamanli nitor aldik.Benin sorum su:bir turlu motoru egemedik.Yani motoru sig suda veya ilk takarken egeriz ya.Iste o egimi yapamadim.Daha onceden kullanan arkadaslarimdan yardim bekleyirum.Tesekkurler

2. enez22

enez22 irfantunalı

Favori Kamış:
    Shimano Catana
    Favori Makine:
    Shimano Catana
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg,sinarit 5 kg.
    Kitapçığına bakmayı denedin mi?
    Gövdenin altında pim vardır onu yukarı çeker motoru da kaldırırsın, genelde tüm motorlarda aynıdır.

3. cemxmox2

cemxmox2 mete

Evet hocam.Kitapcikda bir mandaldan soz etmisler.Aslinda teknik servisde yanimda cok guzel kaldirmisti.Ama gel gor ki ben kendim denedigimde ayni o kitapcikdaki talimatlari yapiyorum ama mandali bir turlu cekemiyorum kilitli galiba 3 cm kadar gelip takili kaliyor.Votesi her konumda denedim sonuc yok

4. cemxmox2

cemxmox2 mete

Hocam kitapciginda bif mandaldan soz ediyor.O mandali cektigimde ise 3 cm geliyor takiliyor.Yani vitesi her konumda denedim.Acaba mandali neden cekemiyorum anlamiyorum.Teknik servisdeki eleman da yanimda cok kolay yapmisti.Ama gel gor ki kendim denedigimde bir turlu beceremedim

5. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Ayni motoru kullaniyorum, sol tarafinda mandal vardir onu kaldirin moturu yukari cekin 'tik' edince birakin.

6. cemxmox2

cemxmox2 mete

Selamlar.Bahsettigin mandal su heralde resmini ekledim.Mandali cekip motoru kaldirmaya calisiyorum ama nafile mandal 3 cm hareket edip orda kaliyor motor da kalkmiyor.Su sekilde mandali yukari dogru cekmeye calisiyorum.
    http://s1.directupload.net/images/140707/5pt9gg93.png

7. kaygisiz

kaygisiz Deniz Alkım

Favori Makine:
    Okuma Safina pro-65
    Furkan arkadaşıma katılıyoum. Bende Tohatsu 9.8 2 zamanlı kullanıyorum Piyasadaki son sıfır 2 zamanlı motordan birini aldım. Aynı şekilde motorun sol tarafındaki kolu kendine doğru çek. Motorun kafasını hafifçe kendine doğru çek. Daha sonra motorun akfasını bırak buakdar.

8. cemxmox2

cemxmox2 mete

http://i.hizliresim.com/pv4JMm.png
    Hocam su soldaki mandali diyorsunuz sanirim.Iste bu mandal 3 cm geliyor sonra kilitli kaliyor sanirim birsey engelliyor gelmesini.Acaba 3 cm mi gelecek diye denedigimde ise motor kalkmiyor.