amasya-tokat çevresi bu çeverde heç balık tutmaya giden yokmu başlik yoktu açayim dedim birde grup kurdum arkadaşlar.ben çevredeki tüm organizasyonlara katilmak isterim .bu yönde düşüncesi olan varsa burayada yazabilir mesajda atabilir.
Ailemiz sevgi ve amatörlük dolu yürekler ile giderek genişliyor... Değerli Dostlarımızdan fatih (Fatih GÜRPINAR)'in talep etmesi ve talebinin değerlendirilmesi üzerine bahse konu bölge için açılan bu başlığın, tüm balık dostlarına şans getirmesini dilerim.
Hiç görmek nasip olmayan baba memleketim Tokat' ı sayenizde tanımak gurur verecek Tüm Amasyalı ve Tokatlı arkadaşlarım, paylaşım köşeniz hayırlı, uğurlu olsun
teşekkür ederim .ufak çapli da olsa benim için büyük olacak umarim yakin çevredeki ki arkadaşlarla hem tanişmiş oluruz hemde beraber vakit geçiririz.ben neden iki tane başlık görüyorum .
Merhaba Fatih Kardeşim Hayırlı Uğurlu olsun senenin 10 günü Taşova uluköyde geçirim kısmetse oraya geldiğimizde tanışmakta nasip olur Güzel Avlakları olan bir bölge ırmaklar barajlar bereketli bir alan hayırlı uğurlu olsun tekrardan
bende epeyce ggiderim oraya piknik yapmayada müsait .hanimlarda gelicez diye tutturunca başka alternatif yok zaten gelince ararsaniz tanişiriz.