Yem : Canlı Mamun,Karides Takım: Kalasik 3 lü Önceden planladığımız gibi 5 nisan sabah 2 de yola çıktık.Yolda çorba molası ve saat 4;30 da güvercinlikteydik.saat 5;30 tekneyle yaşar kaptan nezaretinde ben,doktor Behram,Taner hocam Ömür ve Metin abiyle yola koyulduk.1 saatlik yolcuktan sonra ilk avlağa vardık.Burası daha öncede denediğimiz ve iyi netice veren bir yerdi ve yine aynı neticeyi gelen mercanlar la almıştık.öğleye kadar herkez 4 er 5 er parça mercan almıştık.balık bir ara kesince yerimizi değiştirdik ve at çek izmarite başladık limitleri dolduruncaya kadar orada kaldık ve tekrar eski yerimize geldik ve mercanlar tekrar başladı yine herkes yeterince balığı almıştı.ve saat 17:30 yorgun ve mutlu bir şekilde dönüşe geçtik.Güvercinlik yine bambaşkaydı. BUNLARDA BENİM PAYIMA DÜŞENLER
Tolga bey tebrikler Cok bereketli ve cesidi bol bir av olmus, karagoz var, mercan var, kupesler goruyorum. Denizde sakinmis, pazar gunu hersey sizden yanaymis Katilimci diger arkadaslarada selam olsun. Rast gele.
bodrum arkadaşlar şu anda bodrumda kıyılardan ne çıkıyor.çipura çıkan yer varmı?yardımcı olurmusunuz?
özelinize de msj yazdım ama sanırım okuyabilme şansınız olmadı, dolayısı ile bodrumda sürekli avlanan arkadaşlarada sormuş olayım, içinde bulunduğumuz şu günlerde Bodrum'da canlı mamun bulabileceğimiz bir yer var mı?? herkese şimdiden tşk'ler
Bodrum avcilika baktiniz mi? tansasin arka sokagi. Eger bodrumda degilseniz gitmeden once en azindan bi telefonla sorun, Tel: 0252 316 00 51
Tebrikler arkadaşlar mercanlar güzel görünüyor. Kısmetse bizde bu haftasonu Güvercinlik te olacağız. Umarım bizde en az sizin kadar bereketli bir av geçiririz.