Güzel bir Eylül sabahı yine heyacan dolu bir maceraya yelken açtık Genç kaptanımız YALÇIN,TAMER BEY,DAİM DOSTUM MUTLU ve BEN Saat 05:30 da güvercinlik limandan hareket ettik 1 saatlik bir yolculuktan sonra Salih adasının biraz açığına demir attığımızda saat 6:30 civarıydı.İlk oltalar mamunla yemlendikten sonra suya indi ilk etapta balıklar uykudaydı sanki ancak saat 7:15 ten sonra hareket bir başladı ki o saatten sonra ne yemek yemeye vakit kaldı nede hafif bir uykuya akşam saatleri 17:30 kadar aralıksız bolca ısparoz izmarit melanur ve tam 13 parça çipura 2 adette 500gr üstü tahmin etiğimiz antenli mercan ile günümüzü tamamlamış olduk. Netice de bu güzel yer bize yine bereketini göstermişti. Mutlu ve Antenlisi GENÇ KAPTAN YALÇIN AV SONU RESMİ GEÇİT BUNLARDA BENİM PAYIMA DÜŞENLER
Çok güzel bir av olmuş Tolga bey. bu sayede bende balığın başladığı haberini almış oldum. En kısa zamanda deneyeceğim. Tahmin ediyorum ki bir ay kadar sonra balık tamamen hareketlenecektir.
tebrikler tolga bey maşşallah derya kuzusu hepsi çok güzel bir av ve güzel bir paylaşım elinize ve emeğinize sağlık teşekkürler