cumartesi sabahı saat 08:00 da 3 aile çoluk çocuk kuşadası marinadan hareket ettik.ilk olarak Ahmetbeyliye doğru 1saat kadar gittik ve sonunda demirledik ve oltalar hemen suya atar atmaz ilk vuruş ve bir mercan hemen tekneye tarafımdan alındı ardından diğer arkadaşlarda birer ikişer mercan gopez aldılar.herzaman ki gibi balık durunca yer değiştirildi ikinci gidilen yerde hanos dan başka bir şey alınamayınca kuşadasının açıklarına doğru hareket ettik ve adakule otelinin karşısına demirledik ve şov başladı mercanlar gopezler birbiri ardısıra atlamaya başladılar bir ara kolyoz sürüsü teknenin altından geçerken çoluk çocuk kolyoz avladık günün sonunda herkes için verimli zevkli bir günü geçirmiş olduk bir dahaki av için tekrar sözleştik. Bunlar benim payıma düşenler Bir paragat teknesi ve avladıklarının bir bölümü
Güzel bir av olmuş Tolga abi, tebrik ederim. Ben her zaman balık kesilse bile avlak yerinin değiştirilmemesi hususuna inanırım. Bir süre durduktan sonra tekrar hareketlilik başlıyor.
Tolga Bey, Tebrik ederim ailenizle beraber çok güzel bir gün geçirmişsiniz,üstelikte deniz sizi boş çevirmemiş.Beni uzun yıllarımı geçirdiğim Kuşadası'na ve sularına tekrar götürdünüz,teşekkürler. Rastgele..
tolga bey tebrikler güzel av olmuş, tekneyi kiraladınızmı, büyük bir tekneye benziyor. tekne ile ilgili bilgi verirseniz memnun olurum.
tek kelimeyle bravo tolga bey cevabınız en çok beni sevindirecek.çünkü bütün yaz mevsimini kuşadasında geçiren biri olarak özellikle yazın balık avı için kiralık tekne bulmak neredeyse imkansız.en azından ben öyle zannediyorum.çünkü kışın balık avına giden tekneler yazın gezi teknesi oluyor.
Kadırga isimli tekne Teknenin sahibi çok sevdiğimiz Ferdi arkadışımız yaz kış balığa gidiyor. Kendisine tekne kiralama yardım bölümünden ulaşabilirsiniz.
Gözünü sevdiğimin Kuşadası herkesi nasibiyle gönderiyor. Tebrikler çok güzel ailecek geçirilmiş bir gün olmuş.