YER: GÜVERCİNLİK SALİH ADASI CİVARI YEM: CANLI MAMUN VE SÜLÜNEZ TAKIM :3 LÜ KLASİK DİP TAKIMI Gidelim mi, gitmeyelim mi hava yağar mı ,esermi derken İzmir li abilerim Taner Behram ve Ömür'ü kırmayarak gitmeye karar verdik.Cumartesi akşam saat 20:00 kaptan Orhan amcayı aradım ve saat 06:00 da güvercinlik'te oluruz diye anlaştık.Saat 04:00 da beni evden aldılar yola koyulduk Söke'den yemlerimizi aldık devam ettik Milas çıkışında çorba molası ve saat 6:15 te teknedeydik.Hava yağıyordu ama vız gelirdi biz kararlıydık.tekne ile yol aldıkça rüzgar etkisini artırıyor du ama teknemiz dalgaları yara yara ilerliyordu.Düşündüğüm avlağa yaklaştık ancak durmak ne mümkün yola devam adanın arkasına yaklaşık 1.5 sonra varabildik.dubaya tekneyi bağladık oltalar suya hemen indi ve bir süre sonra ilk mercan tarafımdan tekneye alındı ardından Ömür ikinciyi tekneye aldı.balık birden bire kesti 2 saat tık yok biraz daha kıyıya yaklaştık orada biraz ısparoz ve karagözden sonra rüzgar yatışmaya başladı ancak yağmur hep yağıyordu yer değiştirmeye karar verdik ve saat 12:00 civarında istediğim noktaya gelebilmiştik.orada saat 14:30 kadar durabildik ancak yerimiz çok güzeldi Oradan 1 antenli mercan (yarım kg civarı) ,1çupra, 1 iri mercan lidaki izmarit almıştım şans dönmüştü abilerimde oradan mercan çupra almışlardı ancak doğa bize bu kadarına müsade etmişti ve dönmeye karar verdik.Netice de denizin bu yanınıda tecrube etmiş olduk.Bir kez daha buradan çok şükür eli boş dönmemiştim. TANER ABİM DOKTOR BEHRAM ÜSTADIMIZ ÖMÜR
Tolga abi tebrik ederim, balıklar çok güzel, bodrumun bereketide bu olsa gerek. Hangi saatler balık kesilmişti..? raporda ilgimi çektide, bu arada ekibe selamlar
Abiciğim güzel bir av olmuş.Darısı bize,bizde kendimizi deniz kenarına bir atsakta kurtlarımızı bir döksek...
Tebrikler Tolga bey süper bir av yapmışsınız gene . Ayrıca hemşerimde diyebilirim benim küçüklüğüm her yaz İncirliova da geçti. Çoğu akrabam orada annenem ve dedemin mezarıda oradadır. Şirinelerde pozlarını vermişler gene Allah nazardan saklasın tekrar tebrikler afiyet olsun.