TOLGA TOY gecikmeli (güvercinlik) raporu 18.05.2008

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında seltodice tarafından paylaşıldı.

1. seltodice

seltodice tolga toy

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    Yoğun iş temposu nedeniyle bir hafta gecikmeli olarak güvercinlik avımızı yayınlıyorum

yem: canlı mamun
    takım: klasik 3 lü dip oltası

izmirden abilerim doktor Behram,taner hocam ve üstadımız Ömür le birlikte saat 3:00 da Germencik ten yollara düştük. Bu defa ki niyetimiz saat 5:00 te denizde olmaktı.saat 5:15 te kaptanımız Ahmet amca marşa basmış ve
    harket etmişti.saat 6:00 da Salih adası burnundaki avlağımız da durup oltaları suya indirmiştik.her zaman ki gibi ilk ısparozlar ve ardından hanoslar oltaya takıldılar.ama ardından mercanlar birer birer teşrif ettiler. Sonrasında izmaritler saldıraya geçmişlerdi.bu durum saat 10:00 kadar sürdü.daha sonra Salih adasının arkasındaki çiftliklerin oraya gittik ve izmaritler burada da devam etti fakat amaç tabiki çipra ve mercandı. zaman ilerledi ve saat 14:00 civarı tekrar eski yerimize döndük.fakat izmaritten diğerlerine sıra gelmiyordu.tabiki birimiz hariç Ömür mercanları birer ikişer tekneye alıyordu.Bu arada bıraktığı lambuka oltasınada 4-5 kg civarınada bir lambuka bile takılmıştı ancak tam tekneye alırken balık misinayı dişleriyle kesmişti.hakikaten kaçan balık büyüktü.Av bu şekilde ilerlerken zaman geçmiş ve dönüş vakti gelmişti.bir av günümüz bu şekilde tekrarlanmak üzere sona ermişti.

Tüm balık avı dostlarına selam olsun

bunlar ÖMÜR 'ÜN OLTASINA TAKILANLAR

2. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Tebrikler..

İki haftadır Güvercinlige gidemiyorum,kudurdum desem yeridir..

Ama o izmaritler yokmu..Adamı çileden cıkartıyor hakikaten..:eek:

3. themad2

themad2 Serdar

benim akdar çıldırmamışsınızdır:)

4. sedatk

sedatk Sedat

değmiş onca yolu tepmenize uykusuz saatlere.tebrikler

5. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler çok güzel geçmiş güvercinlik avınız. Bu pazar bize gülmedi kısmet bu kadar bütün gün izmarit ten başka balık görmedik güvercinlikte :D

6. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Tolga her hafta 600 km yol yapıp Manisa dan Güvercinliğe avlanmaya giden birisi olarak seni çok iyi anlıyorum, ancak bu izmaritlerden kurtulabilmenin bir çaresini bulamadım. İnşallah iğnelerimize sadece çipura ve Antenlilierin takılmasını dileyerek rastgele der, avınızdan ötürü tebrik ederim.
    Bu arada antenli mercan avı için tuzlanmış sardalya kullanırsanız verim daha da artıyor bilginiz olsun;)