Topçular Iskele Levrek,mirmir,minekop

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında avcı 37 tarafından paylaşıldı.

1. avcı 37

avcı 37 Kemal GÖKMEN

Favori Kamış:
    AMUNDSON KUDOS EXPERT 4.10M YABO MAX PANTHER SURF 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RAW ll 65 DAİWA WINDCAST S4500/ SHAKESPEARE STANDART 2015 GF
    En İyi Avı:
    76.CM BOY 24.6.CM EN 2010 YILI AYNALI SAZAN
    YALOVA'DA LEVREK,EŞKİNA,MİNEKOP,MIRMIR
    10.10.2010

değerli site dostu arkadaşlar bir iş nedeni ile 09.10.2010 cumartesi günü bursa'ya gittim uludağ üniversitesindeki dostlarlada buluştum fakat geri gelmem gerektiği için yola çıktım topçular iskelesinde feribota bindim malum sabah saati 04:20 fazla araç yok bende feribotun etrafında gezinmeye başladım iskele dibinde 4.kişi balık tutuyordu 2.kişi kıyafet olarak kamuflaj takım giymişlerdi ido güvenliği yanlarındaydı denize sarkıtmış oldukları ipi yukarı doğru çektiler ne göreyim eşkina,mırmır ve yaklaşık 2.kilo gelir minekop ben hemen seslenip sohpete daldım bende amatör balıkçıyım başka neler var diye arkadaşlar size yeminle konuşuyorum bir levrek çıkarttı kovadan rahatlıkla 5.kilosu var sordum yem olarak ne kullandıklarını canlı teke olduğunu söylediler bende güvenliğe sordum burası halka açıkmı diye arkadaşları ordu mensubu rütbeli oldukları söyledi fakat ben gözümle ilk kez körfez bölgesinde böyle bir balık gördüm fakat 1.kamışları vardı o kenarda bekliyordu dikatli baktığımda ucun sahte balık rani rapala vardı altınova taraflarında her saat seri şekilde mırmır yaptığını söylediler rastgele:hungry:

2. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    kemal bey bahsettiğiniz yer inanılmaz verimli bir yerdir minekop levrek hiç eksik olmaz ben orada 1o kiloluk levrekler tutulduğunu biliyorum ama bu kadar verimli olmasına rağmen balık avlamak neredeyse imkansızdır çünkü yasak ve öyle girmek için bir tanıdık falanda bulmak yetmiyor bahsettiğiniz gibi genelde bölgeden sorumlu kişiler avlanıyor kim bilir belkide bu kadar verimli olmasının sebebi budur bizde öyle mera mera geziyoruz bir balık almak için

3. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    yasak olmasa yine de o balıklar olur muydu aceba?

4. avcı 37

avcı 37 Kemal GÖKMEN

Favori Kamış:
    AMUNDSON KUDOS EXPERT 4.10M YABO MAX PANTHER SURF 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RAW ll 65 DAİWA WINDCAST S4500/ SHAKESPEARE STANDART 2015 GF
    En İyi Avı:
    76.CM BOY 24.6.CM EN 2010 YILI AYNALI SAZAN
    fakat altınova tarflarında güzel meralar var olduğunu biliyorum lakin yol derdi var gidilince en az 2.gün kalmak lazım evet dediğiniz gibi nerede yasak orada trofe balıklar