makine ise şimdi ben bu karadan balıkçılığı pek anlamam o yüzden size soruyorum(hedef balık zamanına göre lüfer,levrek,çapariye gittiğimdede eğer yanımda ufaklıklardan biri olursa oyalanması için eline tutuşturucam ) boyum 1,70 sizce bu takım nasıl olur.yok kardeşim sen böyle takım yapma şu takımı yap derseniz onada açığım.kalite/fiyat orantılaması nasıl .marka fanatikliği yapmadan samimi görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür eder rast gele derim
Merhaba ; D.A.M 1135 530 QUICK SLR SPIN kullanıcısıyım açık ve net şunu belirtmek isterimki bu fiyat aralığında hiç bir markada bu fiyat aralığında bu kalitede ürüne sahip olamazsın bu çok açık ve net 2 yıla yakın olacak bir indirim fırsatında bende sipariş geçmiştim 72 tl ... Makinam bu Uploaded with ImageShack.us Çok hor kullanmama ragmen bu makinem beni asla yarı yolda bırakmadı shimano'nun catana , nexave , exage den üstün buda bir gerçek ..! Shimano görsellik dışında pek bir şey yapmıyor catana , nexave , exage arasında görsellik farkı dışında çok fazla bir fark yok shimano zemin ürünlerinde 100 - 200 fiyat aralığında olan makinalarında evet görsellik dışında malesef pek birşey sunmuyor.. Shimano asla tavsiye etmem bu fiyat aralıklarındakileri tabiki Dilersen daiwanın bir ürününü incelemeni isterim 108 tl http://www.balikmarketim.com/?urun-30167-Daiwa-Crossfire-CF-2550-X-Olta-Makinesi.html Bu ürün shimanonun catanasından da nexavesindende exagesindende üstün hem ip sarımı hem misine sarımı gayet başarılı takdir senin hoşçakal
Bu arada kamış için bir şey yazmadım tanımadıgım ürünler Kendim 2 parça' da okuma salina seaspin 10 40 kullanıyorum ve temin ettiğim sürecede değiştirmeyi asla düşünmüyorum... Fiyat aralıkları uygun senin araştırdıklarınla dilersen bu ürünüde bir gözlemle ve degerlendir derim
Bahsettiğim daiwa ürün Uploaded with ImageShack.us Resimlemek istedim çünki kullanıp kullanmayan bir çoğu kişi çıkıp sadece shimanun adını savunacaklardır bundan şüphem yok Deneme yanılma yapılmıştır yani kullandığım ve neticeleri o yazdıklarım bir çoğu gibi isim yapmış markaları savunmam denerim gözlemlerim kullanırım ve neticesi çıkar
Benim kullandığım kombinasyon; REMIXON Double black 2.70 veya 2.40 20-40 atarlı fiber glass 2 parçalı kamış, D.A.M 1135 530 QUICK SLR SPIN 530 FD OLTA MAKİNASI ve misina olarak Asso Discovery 28 mm...At çekte mükemmel örnek olarak 1.5 kiloluk levrek bu takımla rahatlıkla kıyıya alındı.. Kıyıdan avlarda kefal mırmır vs.. kullanışlı...Çaparide tekneden de kullandım fazla iğne bağlamamak şartıyla (Azami 4 veya 5 İğne) Harika bir kombinasyon.... Kamışın ucuzluğu sizi aldatmasın..Gerçekten vazgeçemediğim bir aparat..Sağlam güçlü hafif ve kullanışlı......Şu anda bile evde iki 2.70 ve 2.40 olmak üzere 2 adet hiç kullanılmamış var.... Makinada hafif ve kullanışlı..Devir oranı 4:1... Buna makina olarak Riyobu Ecusima 4000 , Okuma Trio 55S eklenebilir..Misina kalınlığıda isteğe bağlı değiştirilebilir... Şu anda kullandığım için nacizane görüşlerim bu... Rastgele...
Hissetmezsin onu pek, ergonomileri ve dengeleri çok iyidir. Daiwa'lar, boşta çevirirken kafa sallar mesela bu nedenle. Ama yükte yağ gibi sarar, elinin altında ağırlığını hissetmezsin bile.
Makara icin DAM markasini unut derim. Spro Passion serisi veya Cormoran spin serilerine bakmakta fayda var...
Shimano kamışlardan tavsiye edebileceğim catana 2.70 10-30 atarlı ve Shimano Yasei Sea Bass 2.70 10-50 atarlı. Catanayı ben kullandım gayet hafif bir kamış yalnız biraz esnek, bende onun yerine Speedmaster Game Type aldım 10-50 atarlı. Piyasada olmadığı ve arkadaşımında kullanıp memnun kalmasından dolayı Yasei Sea Bass önerdim Makina olarak bende düşünüyorum önümüzdeki ay. Size tavsiyem yine shimano ya da daiwa öneririm
arkadaşlar ilgi alakanıza teşekkürler okuma v system 2,70 10/40 gr ve shımano exage 3000 SFC ikilisini 220 liraya 9 taksitle alarak işi bağladım