bilgisayarın arızalanması nedeniyle mecburen raporlarda birikmek zorunda kaldı sonuç olarak 3 av raporunu toptan sunayım sizleride hergün balık raporu sunupta bıktırmayayım dedim ilk avım ayın 14ünde gerçekleşti ve çupraların bu sene yüzünü göstermesi önümüzdeki avlar için bize ümit verdi bu avda yem olarak taze sülünez ve 35lik beden ve köstekli dip takımı kullanıldı sonuç olarak 2 mercan ve bir tane çuprayla avı tamamladım Uploaded with ImageShack.us [IMG .(akçay) murat kardeşimin abi ben geldim varmısın bu akşam balığa demesiyle yemlerimizi alıp yola çıktık hava şiddetli bir şekilde lodostan esmesine rahmen kuytu denilecek bir avlak bulduk kendimize sonuç olarak 1tane murat kardeşim 1tanede ben 2 eşkinayla avı sonlandırdık yem olarak boru kurdu yine şamandıralı ve 10gr kurşunlu dip takımı kullanıldı Uploaded with ImageShack.us http://img185.imageshack pazartesi günü yine murat kardeşimin abi ben yarın ıstanbula dönüyorum istersen bi son kesti yapalım demesiyle yine yemlerimizi alıp avlağımıza vardık sunuç bizler için gayet güzel oldu [URL=http://img532.imageshack.us/i/grnt018r.jpg/][IMG]http://img532.imageshack.us/img532/9479/grnt018r.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us herkeze bol ve bereketli avlar dileğiyle
Tebrik ederim Dayı. Balıklar yüze gülen cinsten, yakışıklı, tatlı-şirin. İşte ispatı, boru kurdu ile eşkina da alınırmış hemi de en güzellerinden. "İlle de teke" diye tutturanlara ithaf olunur.
Heyyyytttttt be, kimin abisi, Bende hayırlar olsun Mustafa abim bu aralar çok sessiz sedasız, sessiz sessiz bi işler mi çevirir durur acep diye kendi kendime düşünüyordum. Abi Allah bu güzel ve tadında avlarını daim etsin.
Valla sonunda bandırmaya gelecem. Ne güzel çupra mercan var.belkide başka balıklarda var.Bandırmada nereden avlanıyorsunuz.
Abim yürekten tebrik ederim her ikinizi de.Murat kardeşimin çağırısına rağmen mazeretli olarak aranıza katılamadım pişman da olmadım değil hani Bu aralar seyrekte olsa çeşitli balıklar var sularımızda bunu bilmek bile çok güzel.Güzel avlarımız daim olsun...Rasgele
Mustafa abim fotolarda da güzelmiş balıklar gerçi son resim gözükmüyor İstanbuldayım ama aklım orada şu 2 gün bitirip sınavları geliyorum yine bensiz avın zaten tadı çıkmaz değil mi
hiçbirşey demiyorum bensiz gidin bakalım bu avlara nasılsa birgün bir yerde karşılacağız sizinle soracağım hesabı
teşekkürler kadem daha iyilerinin sizlerede denk gelmesini dilerim dediğin gibi abi tam çeşit oldu teşekkür ederim nuricim balığın ne zaman ne yiyrceği hiç belli olmuyor bazen tekeye çok güzel sarıyor bazende boru kurduna ama şu bi gerçekki iri tekeyle herzaman kilo üzeri balıkların tutulma olasılığı her zaman yüksek olasılık teşekkürler barış sizlerede daha güzellerinin gelmesini dilerim
üç günlük av tam bir çeşitleme oldu doğrusu eyvallah muratım demekki her bi sessizlikte bi hayır varmış teşekkür ederim yılmaz sorma ismail konuyu açtıktan sonra pek kalamdım sitede çünkü turnava maçımız vardı anca bugün düzelttim resimleri zaten en güzel avın resimleri çıkmamış
çoğunlukta kapıdağın çeşitli avlaklarında zaten bu yerler herkez tarafından bilinen muhtelif avlaklar teşekkürler turgay hakkını kaybettin aslıhan en güzel av çıkmamış zaten be murat ama hallettim resimleri gelirken sana bi makine parçası daha getirttireceğim yarın seni ararım sendende hiç ses seda çıkmıyor be kardeşim abi beni balığa götür dedinde götürmedikmi bi öksürmen yeterli hastalığına çare oluruz teşekkürler sizlerede daha iyilerini tutmanız dileğiyle
Anaaaa Mustafa abi keşke o açılmayan fotoyu açmasaydın be abi, 4 tane daha eşkina mı? ölem bennnnn , ölem bennnnnn Abim bereketli olsun, Allah daim etsin.