Valla bana uyar. 1.500 YTL 'na Fiber , hatta üzerinde motoru bile olan bir tekne alınabilir. Ve hatta hatta Maltepete 750 YTL' na çok güzel 3.50 bir fiber tekne var. Çok temiz. Adam hiç kullanmamış....
1) Nerede tutacaksınız tekneyi? Asıl Problem orada... 2) Orta tekne çook zor iştir.Mazzallah iki kardeşi bile birbirine düşürebilir.Kaldıki Siz iki hele üç yabancı olarak zor gözüküyor.
Parayı verirken, yolda yürürken düşürmüşüm sağlık olsun dersem, sanırım benim açımdan problem olmaz Ortaklardan biri "hadi bu hafta sonu balığa gidiyoruz" demeden zaten tekne ile alakam olmaz. Tabi bu benim fikrim.
Bencede 2 kişi olsa hadi neyse,çok iyi arkadaşta olsanız 4 kişi olunca aranızın bozulmasına sebep olabilir.Ortaklardan biri bir arkadaşıyla balığa çıkmak ister,diğeride balığa gitmeye niyetli olur.Bu bir iki derken sonuç hüsran.
daha once boyle bır tecrube yasamıs bırı olarak derımkı. kardeslerım bu ıse gırmeyın lutfen ne olursa olsun ne sekılde olursa olsun problemler cıkacak,canlar sıkılacak,yasadıgım tecrube bana bunu ogrettıkı cok ortak cok problem demek
Zaten 3-4 kişi alacağınız teknede 3.5 yetmez, en az 4.5 - 5 mt olmalı, 2000 ytl tekne, 9.9 hp alsanız 3000 ytl etti 5000 ytl. 3-4 kişi için 9.9 yerine 15 hp almak daha mantıklı, o da 4000 ytl civarı galiba.
. +++ 1) Bu tekneyi nereye çekeceksiniz 2) Bir ortak Fenerbahçe de diğer büyük çekmecede, haydi buradan yak! 3) Teknenin bakımını kim yapacak,Ortaklardan biri "ben yaparım " diyecek ama daha sonra bütün anyaryalar onun başına biriktiğinde "OOfff yeter ama'! " diyecek. Tekrar düşünün arkadaşlar, Sizin kötülüğünüz için bunca insan buraya yazmıyor. Bundan emin olun. .
... Eee bu seferde * Motor bende, kürekleride sen al muhabbeti olacak . yada "ben motora 2.000 ytl verdim sen kayığa 500 ytl verdin. öyleyse kaptan benim " tartışması çıkmaz mı? Burada kahkaha efekti var .
. Hah işte Senin dediğin de olmuyor bu durumda . Boş ver Namık Biz gene Maaşı teknecilere kaptıralım en akıllıca olan şey bu...
yorumlar için teşekkür ederim fakat benim anlatmak istediğim tekne alımında en fazla 3 kişi mesela aynı yakada oturan 3 kişi yeterlidir. ama benimki sadece bir fikirdi ve sağ olun o fikri edindim sayenizde demekki ortak bir şeyler alındığında her daim bir aksilik çıkacak diye sürekli bir telaş içinde olmak lazımmış... neyse yinede sağ olun sevgiyle kalın...